Şimdi Ara

PS3 Firmware v. 2.00 Update Detayları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - You can now password-protect user accounts.

Settings
    - [Dynamic Normalizer] has been added as an option under [Sound Settings].
    - [Energy Saver] has been added as an option.
    - [Equalizer] has been added as a feature under [Music Settings].
    - [Full] has been added as an option for [DVD Wide Display] under [BD / DVD Settings].
    - [Photo Settings] has been added as an option.
    - [PS / PS2 Settings] has been added as an option.
    - [RSS Channel Settings] has been added as an option.
    - [Sample Rate] has been added to [Audio CD Import] under [Music Settings].
    - [Screen Saver] has been expanded under [Display Settings].
    - The method of selecting an output resolution has been changed in [Video Output Settings] under [Display Settings].
    - [Theme Settings] has been added as an option.
    - [Zero Unused Disk Space] has been added as an option under [System Settings] > [Format Utility].

Photo
    - Additional slideshow effects have been added.
    - [Photo Effects] have been added as a feature.
    - Wallpaper feature has been added.
    - [Zoom] has been added as a feature.

Music
    - Additional visualization effects have been added.
    - CD information can now be entered.
    - Three-speed fast forward and fast reverse has been added as a feature.

Video
    - Files can now be played sequentially.
    - Three-speed fast forward and fast reverse has been added as a feature.
    - You can now select [Zoom] under [Screen Mode] when playing video files saved on the hard disk or storage media.*.
    *An appropriate USB adapter (not included) is required to use storage media with some models.

Game
    - Support for PlayStation 3 format software titles has been expanded.
    - XMB™ (XrossMediaBar) is now accessible during gameplay.

Network
    - [RSS Channel] has been added as a feature.

Friends
    - You can now have multiple chat sessions.
    - You can now select an image to use as your Avatar from [Photo].

Other
    - Date and Time is now shown when the PS button is pressed.
    - File sorting has been changed.
    - [Help] has been added as a feature.
    - Playability status with the PS3™ system has changed for some PlayStation® and PlayStation®2 format titles.
    To check on the latest status, visit the search site for compatible titles.

- [Secure Delete] has been added as an option.
    - Some PlayStation Network features have been revised

Kaynak : http://www.psu.com

Onceden verildiyse kusuruma bakmayın görünce paylasiim dedim..

• göze çarpan wallpaper süper olur siyah renkten biktim artık
  • bro indirecen mi update i ben bırakıyorum artık update etmeyi
  • BEYLER şunun türkçesinide yazarsanız memnun oluruz.. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

bro indirecen mi update i ben bırakıyorum artık update etmeyi

yok bro indirmicem zaten loader arefesindeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST

BEYLER şunun türkçesinide yazarsanız memnun oluruz.. teşekkürler.

cok gec saatte gordum ve turkceye cevıremedım gun ıcınde cevırmeye calısıcam vaktı olan bır arkadas benden erken davranırsa sevınırım..
    Aslında yenı modlardan Ef®uZ daha hakkını vererk bu haberi yapardı ama gorunce eklıım dedım ..

İsin ilginci henuz Ps3 alamadım ama en az siz sahipleri kadar yakın takipteyim
  • US sitesinde hala 1.70 versiyon mevcut. Sanırım daha kullanıcılara sunulmadı, bu bilgi mahiyetinde önceden verilmiş.

Anladığım kadarıyla çoklu konuşma yapabiliyormuşuz dost listemizdeki kişiler arasında, bu güzel bir özellik.

* Resimleri wallpaper olarak kullanabilme,
    * Tema seçebilme,
    * Mp3 player için equalizer,
    * Kendi yüklediğiniz bir resmi avatar olarak seçebilme,
    * Dvd/bd player için ileri - geri sarabilme ve fullscreen özelliği,
    * Photo viewer için slideshow özelliği,
    * Mp3 player için visualization özelliği (görsel öğeler) bu update ile gelecek diğer özellikler arasında.

Edit: Bende tam çeviriyordum Creapure dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 14 Mayıs 2007; 10:19:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ef®uZ

US sitesinde hala 1.70 versiyon mevcut. Sanırım daha kullanıcılara sunulmadı, bu bilgi mahiyetinde önceden verilmiş.

Anladığım kadarıyla çoklu konuşma yapabiliyormuşuz dost listemizdeki kişiler arasında, bu güzel bir özellik.

* Resimleri wallpaper olarak kullanabilme,
    * Tema seçebilme,
    * Mp3 player için equalizer,
    * Kendi yüklediğiniz bir resmi avatar olarak seçebilme,
    * Dvd/bd player için ileri - geri sarabilme ve fullscreen özelliği,
    * Photo viewer için slideshow özelliği,
    * Mp3 player için visualization özelliği (görsel öğeler) bu update ile gelecek diğer özellikler arasında.

Edit: Bende tam çeviriyordum Creapure dostum.

çoklu konuşma ne ölçüde başarılı orası tartışılır, bu işin ustası skpte bile 3-4 kişi konuşma yaptığımız zaman bile bozulmalar oluyor bakalım ne kadar başarılı göreceğiz.

diğer özellikler en başta olması gereken özelliklerdendi, bu kadar geç gelmesi ps3 ün eksilerinden diyebiliriz.

• Eline saglık Ef®uZ bu arada ayrıca yeri gelmisken yeni gorevin icin seni tebrik etmek isterim
    İyi insan lafının ustune gelırmıs..
    basarılar..
  • Bu detaylar resmi PlayStation Center'dan sızan bilgiler henüz update yok ortada benim en ilgimi çeken özellik ;

Game
    - Support for PlayStation 3 format software titles has been expanded.
    - XMB™ (XrossMediaBar) is now accessible during gameplay.

Oyun sırasında crossmediabar erişimi oldu iyi olur bunun olması oyun esnasında download falan yapılabilmesi şart.
  • @ Creapure

Teşekkürler dostum.

@ SPYdir

PS3 format software olayı muhtemelen yeni eklenmiş Dark Resurrection tarzı mini oyunlar içindir.
  • Evet Ozan avrupa çıkışıyla gelen 1.60 update'inde beklenen özellikleri gecikmeli olsada koymaları iyi olucak oyun esnasında müzik dinlemek download yapılabilmesini bekliyoruz
  • Dikkat edin Arkadaşlar Güncelleme yapınca ps3 Patlıyormuş...

Bazı Forumlarda Patlayanlar olmuş...

Not:Şaka Tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat708

Dikkat edin Arkadaşlar Güncelleme yapınca ps3 Patlıyormuş...

bu şakayı sadece xbox360 kullanan biri yapabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WEST_COAST

quote:

Orjinalden alıntı: murat708

Dikkat edin Arkadaşlar Güncelleme yapınca ps3 Patlıyormuş...

bu şakayı sadece xbox360 kullanan biri yapabilir..

hiç olmassa patliyor rengareng ışık vermiyor

• konuyu dağıtmayalım dağıtanlara paye vermeyelim arkadaşlar
  • www.hemencevir.com

Kullanıcılar -Sen şimdi parola, kullanıcı hesaplarını koruyabilirsin. Koymalar- [Dinamik normalleştirici], bir seçenek olarak altında eklendi [Koymalar görün].
    -[Enerji kurtarıcısı], bir seçenek olarak eklendi.- [Eşitleyici], bir özellik olarak altında eklendi [Müzik koymaları].
    -[Dolu], [DVD açığa, gösterir] için bir seçenek olarak altında eklendi [BD DVD koymaları].- [Fotoğraf koymaları], bir seçenek olarak eklendi.
    -[PS PS2 koymaları], bir seçenek olarak eklendi.- [RSS kanal koymaları], bir seçenek olarak eklendi.
    -[Numune oranı], [Ses CD ithal malı]a altında eklendi [Müzik koymaları].- [Ekran kurtarıcısı], altında genişletildi [Koymaları göster].
    -Bir çıktı kararlılığını seçmenin metodu, altında [Görüntü çıktı koymaları] içeride değiştirildi [Koymaları göster].- [Tema koymaları], bir seçenek olarak eklendi.

-[Sıfır kullanılmamış disk boşluğu], bir seçenek olarak altında eklendi [Sistem koymaları]> [Faydayı biçimle]. Fotoğraf- ekstra slideshow etkileri, eklendi.
    -[Fotoğraf, sonuçlandırır], bir özellik olarak eklendi.- Duvar kağıdı özelliği, eklendi.

-[Büyültme], bir özellik olarak eklendi. Müzik- ekstra gözünde canlandırma etkileri, eklendi.
    -CD bilgisi şimdi, girilebilir.- Üç-vitesli hızlı ileriye ve hızla tersinin, bir özellik olarak eklendiği.

-Dosyalar şimdi, sırayla oynanabilir.- görüntü Üç-vitesli hızlı ileriye ve hızla tersinin, bir özellik olarak eklendiği.

PlayStation-3 biçim yazılım başlıkları için -Sen şimdi, görüntü dosyalarını oynamanın, sert disk veya depolama medyasında kurtardığı zaman [Ekran biçimi]in [Büyültme] altında seçebilirsin. * .* uygun bir USB adaptörü (Kapsamadı), bazı modellerle depolama medyasını kullanmak için gerektirilir. Oyun- desteği, genişletildi.

-XMB ™ (XrossMediaBar), şimdi gameplay esnasında erişilebilirdir. Şebeke- [RSS kanalı], bir özellik olarak eklendi.

-Sen şimdi, çeşitli sohbet oturumlarına sahip olabilirsin.- arkadaşlar Sen şimdi, senin Hint Tanrın olarak kullanması için bir şekli seçebilirsin [Fotoğraf].

-Çık, ve zaman, şimdi PS düğmesinin, bastırıldığı zaman gösterilendir.- diğeri Sınıflamanın, değiştirildiğini dosyala.
    -[Yardım], öyle eklendi

• Yeni özellikler super valla. PS3 alana kadar PS3'de baya bomba özellikler gelecek super ya. Birde bu özelliklerin türkçe olarak paylaşırsanız daha iyi olur daha çok kişiye hitap edilir.
  • quote:

-Sen şimdi, çeşitli sohbet oturumlarına sahip olabilirsin.- arkadaşlar Sen şimdi, senin Hint Tanrın olarak kullanması için bir şekli seçebilirsin [Fotoğraf].

Süper
  • kolay gelsin hayırlı güncellemeler.. ilerde belki ps3 alırsam bende yaparım...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.