Şimdi Ara

PS3 FAT CFW 4.46 GTA5 ve PES2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ihtiyacım dolaysıyla FAT kasa 40 GB PS3 mü satıyorum. CFW yüklüdür. CFW sürümü Rebug 4.46.1 Lite Edition dur. Multiman Sürümü 04.46.03 sorunsuzdur. Üzerinde bana ve bir çok kullanıcıya göre en iyi CFW vardır. Cihaz kesinlikle BANLI DEĞİLDİR. İçi kesinlikle açılmamıştır.Downgrade işlemi kesinlikle yapılmamıştır. Her yeni CFW ye geçerken DEHASH yapılmıştır. Üstünde ve altında cizikler mevcuttur. Model No :CECHH04 tür. İçinde GTA5 yüklüdür ve sorunsuz çalışıyor eğer istenirse GTA5 silinip PES2014 ve başka oyunlarda yüklenebilir. Ürünü kendim kullandığım için çok üzerine titredim. Oyunları Açabilmeniz için yanında orjianal PES 2010 vericem. Ürünle beraber kol yoktur. Fakat yanında PS2 kollarını PS3 kol çevirici vericem. Ankara içi elden teslim olur. İstenilen her yere balonçuklu naylona sarılıp gönderilir.Kargo alıcıya aittir.

Fiyat olarak : 385.-TL

PM ve Burdan cevap verilebilir.
     PS3 FAT CFW 4.46 GTA5 ve PES2014
     PS3 FAT CFW 4.46 GTA5 ve PES2014 PS3 FAT CFW 4.46 GTA5 ve PES2014 PS3 FAT CFW 4.46 GTA5 ve PES2014 PS3 FAT CFW 4.46 GTA5 ve PES2014 PS3 FAT CFW 4.46 GTA5 ve PES2014
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendall -- 25 Eylül 2013; 0:05:55 >

• kendall kullanıcısına yanıt
    ürün kaç gb ve fotograf görme şansımız varmı alıcıyım
    Ürün 40 Gb modeldir. Ama bana HDD gönderirsen içine istediğin oyunu yükleyebilirim şuan elimde 1.5 TB ye yakın oyun var. Resim yüklemeye çalışıyorum ama site de bir aksilik var sanırsam yüklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kendall

Urun deadasdeadcanbe adli kullaniciya satilmistir. Hayirli ugurlu olsun insallah urunden memlun kalirsiniz. Iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle.

Teşekkür ederim. Baştan sona çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Ürünün de bahsi geçtiği gibi geleceğinden eminim. Kendall dosta teşekkürler.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.