Şimdi Ara

PS4 Slim Garantili / 3 Kol / Psn Deluxe + Pes 20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PS4 Slim Garantili / 3 Kol / Psn Deluxe + Pes 20

Evimde deneyip alabilirsiniz. Şehir dışına da karşılıklı güveni sağlayacak araci bulursanız gönderirim. 

Gözüm gibi baktım aldığımdan beri. Çoluk çocuk uğraşmadı cihazla, ben de arada isten geldiğimde 1 2 saat eşimle birlikte oynadım o kadar. İçindeki bazı oyunları yarım saat oynamışlığımız yok.

Kırık, içi açılmış, hacklenmiş veya kafede kullanılıp diski ölmüş ağır çalışan cihazlarla bir değil. Gürültülü çalışan kasa da değil. En son çıkan PS4. Sıfırdan hiçbir farkı yoktur.

1 Kol ve 1 Oyun Harici Hediyedir, Calışmıyorlar. Kol birden bire durdu çalıştıramadık. Tamire vermedim, belki de çalışıyor, ben yapamadım. Orjinal kol içini açmasınlar dedim. NBA 2K17 Kutusu içinde FIFA19 var o da galiba çalışmıyor. Yolunu bulursanız, sizde çalışırsa ne ala.

Deluxe kütüphanesinde onlarca büyük oyun var. 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Nisan 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• ++++++++++++++

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.