Bildirim
PS3 exfat diskleri görüyormu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım bahsettiğin olay Lunix formatı oluyor forumlarda çalıştırdığını duydum ama bizzat kendiöm denemedim ama -
malesef görmüyor.bende 250 gb philips external vardı dediğin gibi exfat yaptım ama banamısın demedi.Eğer harici diskini ps3 te kullanmak istiyorsan fat şeklinde formatlayabilirsin.internette bu işi yapan programlar mevcut aratıp bulabilirsin. -
Exfat dosya sistemi desteği Windows Vista ve sonrasında ki işletim sistemlerinde beraber geldi.
Linux olayını bilmiyorum açıkcası. Ayrıca Windows XP'ye de bi güncelleme kurunca XP Exfat dosya sistemini tanıyor. -
bendede 500 lük var. exfatı görmüyo ps3 ve dvd player, fakat fat32 yapınca ps3 görüyo.. ama yüksek dosya atamıyorum diske, yani komple fat32 yapmama rağmen 10gb lık bi blue ray filmi atmaya çalışınca sorun oluyo..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X