Şimdi Ara

PS3 e Vista kurdular...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 e Vista kurmayı becerdiler. Windows Vista' nın kurulması 24 saate yakın bir zaman almakla beraber sonuçta kuruluyor. Konu hakkında YOUTUBE da video konmuş bulunuyor. Ancak bildiğiniz gibi YOUTUBE ülkemizde engellenmiş bir site yine de izlemenin yolunu bulanlar için adres verelim.

>> LINK <<

KAYNAK:PlayStationTurk

• güzel ama ben gerek duymuyorum,masallah canavar gibi makina zaten
  • Gerek yok böyle şeylere.

PS3 oyun makinesi Vista isteyen PC'de denesin.
  • Eeee şimdi vista kurulunca oyunda(Dx10 destekli Gears of War mesela) kurulur mu?
    Kurulmuyorsa kim ne yapsın kuru vistayı. Tırt bi sistem zaten
  • vista veya xp ps3 üme kurmak isterdim....
  • walla ben vistayı bırak pc kumayı bide tutup ps3 kurcem hee vista kurulu olan cihazın anasını aglatıyo ne gerenk var vistaya windows 7 cıkarsa belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

walla ben vistayı bırak pc kumayı bide tutup ps3 kurcem hee vista kurulu olan cihazın anasını aglatıyo ne gerenk var vistaya windows 7 cıkarsa belki

al benden de okadar vistayı makinama kurmamla kaldırmam 2 saat ya sürdü ya sürmedi,makinayı boşuna yormaktan başka bir işe yaramıyo zırıltı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PC de ki vista kurulacaksa iç gerek yok...artık loading ler 10 dk faln sürer
  • ya bildiğim kadarıyla bu makinelerde senkron yok iyi çalışmıyo bu tip şeyler
  • heh işte bunu bekliyodum vista olmadan kullanamam manyağım ya ben
  • kurulumu 24 saat boot u 30 dakika olan şeyi kimse kullanmaz.böyle şeyler ancak ps3 sistemine otheros tan tam erişim hakkı tanındığında kullanışlı olabilir.şu an için gereksiz ve boş.ne diye haber olur onuda bilmem kii..
  • Allah aşkına hangi işletim sisteminde ps3 menüsündeki kadar hızlı bir şekilde resimlere bakıp iptal edip direk müzikleri açıp aralardaki geçişleri maksimum bir hızda sağlayıp ileri geri sarmaları yapıp sonra onuda geçip direk internete girip çıkıp ordan oyuna girip çıkmak makineyi kapatmak tık tık tık bunlar süper hızlı bir şekilde gerçelkleşiyor zaten ps3 de insan daha ne istesinki neden vista yada başka bi işletim sistemi kuırma ihtiyacı duyar insan ps3 e? o zaman gidin pc alın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasskabal -- 5 Ağustos 2008; 13:54:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.