Şimdi Ara

ps3 e usb çoklayıcı takılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 usb girişim yetmiyorda usb çoklayıcı almayı düşünüyorum herhangi bir çoklayıcı takılabilirmi ps3 e zararı olurmu varsa bildiğiniz marka varmı.teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ejdernedim

iki tane harici hdd takılı birde move kamerasınıda takmak istiyorum ondam dolayı sordum.

Afedersin ama 2harici Hdd yi ne yapıyorsun ?

Laiklik, asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Bütün yurttaşların vicdan, ibadet ve din hürriyeti demektir.
    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
    Din, bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanın emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünce ve tefekküre karşı değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyoruz, kasde ve fiile dayanan bağnaz hareketlerden sakınıyoruz. Gericilere fırsat vermeyeceğiz
    Dünya'da her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalâlettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Pc Usb'si ile DS3'ü şarj edebiliyorsun sanırım başka ne için usb ye ihtiyaç duyuyorsunki?

kamera ve direksiyon seti takılı sürekli bende de mesela, şarjımı da ps3 üzerinden yapıyorum birini çıkartmam gerekiyor o zaman usb headset, gitar vs kullanan da varsa yetmeyebilir iki adet giriş.
    YouTube: MAYDO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps3 usb çoğaltıcı markası verebilirmisiniz speedlink hiç bir sitede kalmamış başka kullandığınız ps3 te çalışan usb çoğaltıcı marka ve modeli varmı.

Orijinalden alıntı: tHaLha

Pc Usb'si ile DS3'ü şarj edebiliyorsun sanırım başka ne için usb ye ihtiyaç duyuyorsunki?

Kamera,direksiyon, kablosuz kulaklık,usb bellek, bateri alıcısı, gitar alıcısı, hdd vb...

Eskiden fat vardı 4USB yetiyordu. Slime geçtiğimden beri 2 port yetmiyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Ekim 2011; 0:04:28 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • ps3 te çalıtırabileceğim usb çoğaltıcı lazım.

Orijinalden alıntı: ufuk ufuk

http://www.aralgame.com/asp/product/2981/XYNC-PS3-SLIM-MEDIA-USB-HUB

bundan lazım bana da baska yerde satılmıyo mu ki
  • ben samsung da dahil üç tane usb çoğaltıcı taktım ps3 üçünüde tanımadı sizinkini ps3 tanıdıysa marka ve modeli ne.

Orijinalden alıntı: prozyak

valla modelini bilmiyorum.... eve gidince bakarım.dandik bir marka olması lazım.mavi şeffaf....4 tene girişi var...nasıl tanımıyor yaw....tanımasına gerek yok zaten...hemen tak kullan..

markası trust olandanmı
    Çince Tercüman • Chinese Interpreter • 中文翻译
    Çin Ticaret Danışmanı • China Trade Advisor • 中国贸易顾问

İletişim • Contact • 联系
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.