Şimdi Ara

ps3 e usb çoklayıcı takılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 usb girişim yetmiyorda usb çoklayıcı almayı düşünüyorum herhangi bir çoklayıcı takılabilirmi ps3 e zararı olurmu varsa bildiğiniz marka varmı.teşekkürler.

• Pc Usb'si ile DS3'ü şarj edebiliyorsun sanırım başka ne için usb ye ihtiyaç duyuyorsunki?
  • iki tane harici hdd takılı birde move kamerasınıda takmak istiyorum ondam dolayı sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejdernedim

iki tane harici hdd takılı birde move kamerasınıda takmak istiyorum ondam dolayı sordum.

Afedersin ama 2harici Hdd yi ne yapıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Pc Usb'si ile DS3'ü şarj edebiliyorsun sanırım başka ne için usb ye ihtiyaç duyuyorsunki?

kamera ve direksiyon seti takılı sürekli bende de mesela, şarjımı da ps3 üzerinden yapıyorum birini çıkartmam gerekiyor o zaman usb headset, gitar vs kullanan da varsa yetmeyebilir iki adet giriş.
  • takılıyor ben kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 camera pc ye takılabiliyomu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps3 usb çoğaltıcı markası verebilirmisiniz speedlink hiç bir sitede kalmamış başka kullandığınız ps3 te çalışan usb çoğaltıcı marka ve modeli varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Pc Usb'si ile DS3'ü şarj edebiliyorsun sanırım başka ne için usb ye ihtiyaç duyuyorsunki?

Kamera,direksiyon, kablosuz kulaklık,usb bellek, bateri alıcısı, gitar alıcısı, hdd vb...

Eskiden fat vardı 4USB yetiyordu. Slime geçtiğimden beri 2 port yetmiyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Ekim 2011; 0:04:28 >
  • ps3 te çalıtırabileceğim usb çoğaltıcı lazım.
  • ps3 e ekstra usb girişi bile yapıyorsun arka kısıma...projesi var istersen hack sitelerinde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk ufuk

http://www.aralgame.com/asp/product/2981/XYNC-PS3-SLIM-MEDIA-USB-HUB

bundan lazım bana da baska yerde satılmıyo mu ki
  • ps2 usb çoğaltıcı kullanan arkadaşlar varmı.
  • Benimde yetmiyordu.aldım birtane.usb çoklayıcı diye arat bulursun satan yerleri örn teknosa
  • bende kullanıyorum çoklayıcı bir sorun yok.
  • ben samsung da dahil üç tane usb çoğaltıcı taktım ps3 üçünüde tanımadı sizinkini ps3 tanıdıysa marka ve modeli ne.
  • prozyak kardeş senin usb çoklayıcının marka ve modeli ni yazarmısın
  • valla modelini bilmiyorum.... eve gidince bakarım.dandik bir marka olması lazım.mavi şeffaf....4 tene girişi var...nasıl tanımıyor yaw....tanımasına gerek yok zaten...hemen tak kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

valla modelini bilmiyorum.... eve gidince bakarım.dandik bir marka olması lazım.mavi şeffaf....4 tene girişi var...nasıl tanımıyor yaw....tanımasına gerek yok zaten...hemen tak kullan..

markası trust olandanmı
  • takılıyor 22 tane kol bile destekliyor maç yaparken çok arkadaşın varsa baya iyi oluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.