Şimdi Ara

PS3' e Oyun Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
52.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS3' ün Harddiskine Xbox 360 da olduğu gibi oyun kurabiliyor muyuz? BluRay' in yorulmaması için oyunu HDD' ye yükleyerek oynamak mümkün mü?

• Bazı oyunlar hem bluray disk olarak, hem de ps store üzerinden konsola indirme yöntemiyle satılıyor. Bir de, yasal olmayan, konsolu bir şekilde illegal tarafa katıp oyunları internetten indirip konsolun haddiskine atma yöntemi var tabi.

Editlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 15 Şubat 2011; 19:53:51 >
  • Ghost'a katılıyorum. Bu arada ghost j...b... kaldır oradan, mesajı siliyorlar.
  • Benim amacım oyunu HDD ye setup mantığı ile kurmak. BluRay' i yormamak. İllegal tarafında değilim olayın yani :=))
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecolt

Benim amacım oyunu HDD ye setup mantığı ile kurmak. BluRay' i yormamak. İllegal tarafında değilim olayın yani :=))

hocam tam anlıyamadım ne demek istediginide kur gitsin kendini yorucagına bluray yorulsun adamlar bunu ona göre üretiyo bişey olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kruezberq -- 15 Şubat 2011; 20:38:14 >
  • Xbox 360 ı olan arkadaşlar bilir. Oyunu direk cd' den ya da HDD ye kurarak oyanayabiliyorsun. Buna benzer birşey varmı PS3 de diye soruyorum. Yani oyunu HDD ye install edebiliyor muyuz?
  • Yok öyle bir şey legal yöntemlerle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecolt

Xbox 360 ı olan arkadaşlar bilir. Oyunu direk cd' den ya da HDD ye kurarak oyanayabiliyorsun. Buna benzer birşey varmı PS3 de diye soruyorum. Yani oyunu HDD ye install edebiliyor muyuz?

Ben de bu sorunun cevabını aramaktayım, oyun oynarken 5 dk. da bir cd nin dönüp gürültü yapması hoş olmuyor.

Bilen bir arkadaş cevap yazarsa memnun olurum, selametle.
  • XBox'daki gibi öyle seçemiyorsun. Yani bunu kuralım, bunu diskten oynayalım şeklinde değil. Her oyunda farklı ve bazı oyunlarda kurabiliyorsun örneğin gt5 vs. Genellikle tak-çalıştır şeklinde PS3'de.
  • Anladım cevap için teşekkürler, o zaman cd sesi duymaya devam edeceğiz :)
  • cd sesi duymadim hiç öle dedigin gibi
  • Cihaz zaten çok sessiz çalışıyor.
    + Blu-ray kolay bozulmaz sanırım.
    Şu cihazın en sevdiğim yanı kaya gibi sağlam olması.
    360 kullanırken 3k yiye yiye sırf bu yüzden geçtim :D
    2.5 sene oldu tık yok maaşallah
    En azından içim rahat.
    Kibar kullanmamak lazım bu aletleri.
    Bilakis hor kullanıcaksın ki bozulmasın, PS2 gibi 7 senedir değiştirmediğim 5004 tipi bozulmamış PS2 var ve DS2 bile hala sapasağlam
    Mal ortada.
  • Bazı oyunlar gerçekten yoruyor Blu-ray'i.Ben Cod:Bo oynarken çok korkuyorum mesela.Bilen bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem oruc
    Arkadaslar merhaba ben de ps 3 almak istiyorum size bir sorum olacakdı ps 3 için bir oyuna 150 milyon mü vereceğiz bunun korsanları veya başka bı yontemi varmi

Tahtakale piyasasinda biraz daha ucuz oyunlar . Alip oynadiktan sonra takas yontemi ile farkini vererek degistirebilirsin.

Orn:prensesstore
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

Yok öyle bir şey legal yöntemlerle...

• Malesef Xbox 360 daki gibi oyunları hdd ye install edip oynamak her zaman mümkün değil PS3 de.

Şimdi doğal olarak bazı arkadaşlarım ne gerek var diyebilir.

Bence gerek var.

Kendi tezimi dônelerle ortaya koyayım.

Eğer uzun süre xbox 360 kullanmışsanız, oyunları hep HDD ye atmışsanız ve genel olarak makinaya yakın bir yerde oturup oyununuzu oynuyorsanız, özellikle ev ahali uyuduktan sonra PS3 de kulağınıza şöyle bir ses geliyor.

"bırt bırt bırrt bıt bıt bıt"

İşte bu ses bluray in okuyucu kafasının oynamasından kaynaklanıyor.

Kimi insan için hiç ehemmiyet arzetmeyen bu ses, benim gibi dikkat dağınıklığı olan insanlara zulüm oluyor.

Daha önce bunu yazdım, bana çemkirdiler. Ama gerçekten bluray okuyucunun sesi geliyor. Özellikle slim de.
  • evet bende bu sesten sıkayetcıyım daha dogrusu benı korkutuyor sankı cabık bozulacakmıs gıbı gelıyor bilgisayardakı cd rom son donemlerını yasarkende aynı sesı verıyor ve okumakta cok zorlanıyordu ps3 te de aynı sesı duyunca korktum acıkcası ps3 un blue rayı gıderse at cope ps3 ısıne yaramaz bu yuzden blue rayı olabıldıgınce yormamamız lazım ps storeden oyun ındıren varmı oradan yuklesek oyunları sıkıntı olurmu fıyatı cok uygun
  • hepsisony.com da ındırımler guzel oluyor tahtakale vs kaçak gelıyor
  • benim 5 yıl olacak Temmuz da yoruyorum bray i ama hiç bir şey olmadı. Korkmayın bu kadar, altı üstü gözü değişir.
  • arkadaşlar birşey sorabilirmiiyim ben ps3 kullanıyorum kırdırmadım internetten oyun yüklüyebilrimiyim bozar mı ps3ü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.