Şimdi Ara

Ps3 DefJam Demo Yardim Lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps store dan bircok demo cektim, hepside sorunsuz calisti. Fakat bu oyunun demosunu, farkli gunlerde 3 kez indirip yuklemesine ragmen, oyunu baslat dedigim zaman, ps yazisi gelip gidiyor. Ardindan da ''data is corrupted'' diyor. Daha sonra oyunu kapat dedigim zaman da kitlenip kaliyor.

Oyunu bozuk cekse, yuklerken hata vermez mi? 44 gb da bos alan var. Bu olaylardan sonra ridge racer i deniyeyim dedim. Onda da problem yok. Ama bu oyunu bir turlu oynayamadim. Cok da merak ediyorum, yardimci olabilecek birileri var mi acaba?

Cihaz pal. Bu arada ps3 proxy server ile full auto 2 yi ve tekken dr yi yukledim, tekkeni install da etti ama calismadi tabii. 550mb olani. Ne olur su Defjam Icon un demosu icin birseyler soyleyin.

• PS3 proxy methodu kullandığına göre firmware'in 1.70'de düşük demektir firmware ile alakalı olabilir ama net olarak bilmiyorum sadece bir ihtimal.
  • dostum bende tam 3 kez indirdim def jam icon u fakat bendede data is corrupted yazdı ve yabancı forumlarda mesela psstore forumlarında da da aynı sorunları yaşayan bi kaç insan gördüm sanırım pal cihazlarda çalışmıyor benimkide pal cihaz

Sen mağdur oldun ama pek cok kişiyi mağdur olmaktan kurtardın.. başta ben
  • Versiyon 1.70 Bir de ben bakayim yabanci forumlara. Cunku pal cihazlarda calismamasi cok sacma oluyor. Yanlis anlama dostum, sana inaniyorum tabiki de, bir caresine bakmak lazim bunun. Tertibimin birisi de magdur olmaktan bahsetmis. Bu magduriyet kota olayi ile alakali olmali herhalde. Sonucta bu oyunun full ver. pal cihazlarda oynaniyorsa demosunun da oynanmasi gerekmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kutulu oyun hakkinda ?
    geçen yıl açıldı
    Xbox Gamepad hakkinda yardim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.