Şimdi Ara

Ps3 de mutlaka oynanması gereken oyunlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Konsolda yeniyim.Ve başlamışken PS3 le başlayayım sonra PS4 e geçerim dedim.Şuan elimde superslim 12 gb bir makine var.Ve sizlere 2 sorum olacak. Birincisi: Exclusive oyunlardan The Last of us , Beyon two Soul, Uncharted 3 ve Killzone 3 ü oynamış bulunmaktayım.PS4 e geçmeden önce bunlardan başka mutlaka oynamam gerektiğini düşündüğüz oyunlar var mıdır ?
    İkincisi: Gta 5 gibi bir oyunu ve oyunları online oynamak için PS4 teki gibi ücret ödemek zorunda mıyım ?

• Online oynamak için para vermene gerek yok PS3 te. Oyun olarak heavy raini önerebilirim ama oyun ingilizce onu bi düşün.
  • yskahraman kullanıcısına yanıt
    Selamlar. God of War serisini bir oynayın derim. Diğer oyunlar tamamen kişisel zevk ile ilgili. Tonlarca oyun var inanın.
  • goz_35 kullanıcısına yanıt
    God of War serisi nedense bir türlü çekici gelmiyor. Çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum.Genelde Fantastik şeyleri severim ama .
  • Aeryn kullanıcısına yanıt
    Katil kim türünde bir oyun sanırım, bir de move gerektiriyormuş oynamayı düşündüğüm bir oyun fakat move 'ım yok şuan, başka önerilerinizi bekliyorum. PSN bilgisi için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yskahraman

Katil kim türünde bir oyun sanırım, bir de move gerektiriyormuş oynamayı düşündüğüm bir oyun fakat move 'ım yok şuan, başka önerilerinizi bekliyorum. PSN bilgisi için çok teşekkür ederim.

Move şart değil, kolla da oynanıyor. Zaten "Move" sürümü daha sonradan çıktı. Onda da kol seçeneği aynen var.

Oyun öneri olarak da;

-Metal Gear Solid 4
    -Heavnly Sword
    -İnfamous 1-2
    -Uncharted 1-2
    -Kill Zone 2
    -Red Dead R.
  • Çok teşekkürler önerileriniz için .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Exsclusive oyunlar disinda da bir cok kaliteli oyun var ps3 onlari oynatabilecek pc yoksa elinde onlari da yazalim istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu ps 4 e çıktı zaten artık ps3 ün bir esprisi kalmadı

• BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM PS3 DE OYNANACAK BİR TON OYUN VAR ONDAN SONRA PS4 E GEÇİLİR BENCEDE RESİSTANCE 1-2-3 LE BAŞLA , BİOSCHOK SERİSİ , KİLLZONE SERİSİ , GOD OF WAR SERİSİ , L.A NOİRE V.S
  • TabloPikasso kullanıcısına yanıt
    Çok makbule geçer kardesim. İlgin için teşekkür ederim
  • Yani "makineyi sat ps4 al diyorsunuz" bir 5-6 ay daha elimde dursun sonra geçeriz . Teşekkürler.
  • tkaraosman kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncede olmak insanı gereksiz yere mutlu ediyor. La Noire ile başlayıp yazdıklarınızı bitirmeyi düşünüyorum Resistance hakkında pek bir bilgim yok fakat punisher gibi bir serinin hayranı oldugum için kurukafa kapağı ister istemez ilgimi çekiyor. Teşekkürler.
  • Kesinlikle Lbp,arkadaşların varsa tabii.Pek zevk alamıyorum bir kişi oynayınca.

• Uncharted 1 ve 2'yi kaçırma gerçi onlar Türkçe seçeneği ile PS4'e gelecek ekimde ama sen bilirsin. Onun dışında Red Dead Redemption'u kesinlikle kaçırma o şaheseri. God of War 3'ü oynamamazlık yapmamışsındır inşallah :) (God of War'da geliyor bu ay PS4'e Türkçe seçeneğiyle) ama önceliğin Red Dead Redemption olsun dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.