Şimdi Ara

PS3 DE FİLM İZLEME Sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gündür 5 film indirim flash disk e yükledim. ps3 e taktığımda bu 5 filmi de görüyor. fakat bir film var benjamin button un hikayesi 1.35 gb ama mkv değil avi file ama bunu açmak istediğimde. bu dosya türü desteklenmiyor uyarısını veriyor. bunun gibi the next door girl diye bir film var 720p lik bir avi filmi ama oda mkv değil avi. onuda desteklemiyor ve açmıyor. ama diğer 700mb lik avileri çok güzel açıyor.

neden büyük .avi leri açmadığını bilen birisi var mı acaba ?

The.Girl.Next.Door.2004.HDTVRip 2.18 GB

Curiosit-KingsChoice 1.37 GB

bu 2 filmi açmıyor.

• Bende The Shining divx'ini izleyemedim ne yaptıysam diğer divx lerde sorun yok.
  • Başına gelmiş ve çıkış yolu bulmuş bi arkadaş yok mu ?
  • Bu aralar herkes bu sorunlarla karşılaşıyor PS3 te film sorunu gerçektende var
  • demekki bu sorunun cevabı yok. herhalde codec problemleri var. ps3 e de codec yüklenmiyo ki...
  • bende hıcbır fılmı 720p de ızlıyemıyorum 562 mi 560 mı neye dusuyo fılmı actıgımda bu sorunu nasıl cozerım
  • ps3'te çeşitli yöntemlerle
    720p filmleri altyazı ile izlemek mümkünç
    ben izliyorum.
    ilgili makaleler bu forumda mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LİMİT VAR. Avi' lerde ve wmv türü dosyalarda dosya kapasite limit sınırlaması var. 700mb. ı açıpta 1.3 gb' ı açmıyorsa biüyük ihtimal sınır 1gb. dır. dosyaları bir de split ederek denesenize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iski

ps3'te çeşitli yöntemlerle
    720p filmleri altyazı ile izlemek mümkünç
    ben izliyorum.
    ilgili makaleler bu forumda mevcut

link ya da başlık bilgisi verir misin.
  • Benim PS3 orj.DVD film bile izletmiyor dvix neki
  • benjamin button ve seven pound çalışmadı bende de, diğerlerinde problem olmadı.
    1 gb sınırı teorisi dorğu olabilir !
  • valla bende Şebnem Ferah ın 10 mart 2007 konseri var avi formatında boyutu 1,32 gb çatır çatır izliyorum ama senin sorunun acayip arkadaşım, dosya boyutundan olduğunu sanmıyorum
  • Ben de PS3'te 720p film izleyebiliyorum ama hepsi mkv.Önemli olan indirdiklerinizin 720p olması.Fakat 1 dvd'ye sığması için çözünürlüğünü 1280x580 civarlarına düşürüyorlar.Bu filmleri de PS3'te oynatmayı hiç denemedim.Çünkü benim izlediğim yöntem de çözünürlük önemli.

Bunlarda benim bu iş için kullandığım linkler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_23447531/mpage_1/key_ps3te%2CMKV/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_28450175/tm.htm

Genelde 2.yöntemi kullanıyorum.Sayfa başında 720p veya 1080p olması gerektiği önemle vurgulanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcn[KAL] -- 1 Mart 2009; 11:41:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.