Şimdi Ara

PS3 Çıkalı 5 Yıl oldu [Genel Görüşleri alalım ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz absürt oldu; başlık ama diyeceksiniz zaten 50 tane var ama burda başka bir şey söyleyeceğim. Ps3 dedik çıktı, işte 5 yıl oldu herkes oynuyor(oynadı),aldı. Sizin ilk aldığınızda duyurulduğunda vs. hayalleriniz neydi alırken hayallerinizi karşıladımı PS3 5 yıl boyunca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 12 Ocak 2012; 20:05:35 >

• Alalı 6 ay falan oldu. Mutluyuz, sıkıntı yok.
  • Iyi güzel idare eder fena değil mükemmel harika bence böyle
  • Pes ile lanet okuduğum konsol fifayla tanışınca oh be dedirtti

Efsane işte napcan başladık artık illaki devam edeceğiz
  • 2 ay once aldım mutluyuz devam ettiricez inş
  • İlkini 4 sene önce aldım.İkincisini 3 ay önce oğluma aldım.Severiz kendisini, ailecek...
  • Beş yıl oldu mu ya

Konsolu almak için Türkiye'ye resmi girişini beklemiştim, geldiği gibi de aldım. İlk oyunum Resistance'dı, ilk indirdiğim demo Motorstorm ve Grand Turismo HD olmuştu İlk yıllarında yazılımsal açından birçok eksikliğine rağmen Heavenly Sword, Lair ve Warhawk gibi çok güzel oyunlar gördük, güzel anılarımız oldu. O zamanlar buralarda XBOX-PS fanboyları her oyunun karşılaştırma videosu altında tartışır, oyunlardan SS alır %300 zoom yapıp AA eksikliğini gösterir, satış rakamlarından konsolların mimarisine kadar en küçük şey üzerine birbirine girer ve ban yerdi Konsola dönecek olursak her ne kadar yazılım konusunda eleştirsem de PS3'yi, SONY'nin halkkını yememek lazım. Beş yılda hem XMB hem de PSN'de çok ciddi ilerleme gösterdiler. Konsolun ilk çıktığı hali ile şu anki hali arasında yazılımsal olarak büyük bir fark var. Onun dışında ilk iki yılında oyun sıkıntısı yaşasak da, sonrasında bir oyun yağmuruna tutulduk ki hala devam etmekte bu oyun yağmuru. Exclusive oyunlar bir yana, 3. parti firmaların yaptığı oyunlar da grafik-performans açısından ciddi bir gelişim gösterdi. Eskiden PS3 mimarisinden şikayet eden yapımcılar, birkaç yıl sonra PS3'yi ana platform yapmaya ve mimarisini övmeye başladılar. İlk PS3'im bana MGS4, Uncharted 1-2, Modern Warfare ve şuanda aklıma gelmeyen birbirinden güzel oyunu oynattıktan sonra, sıcak bir yaz günü Heavy Rain oynarken sarı ışık vererek hayata gözlerini yumdu. Konsolun bozulmasından çok oyunun içinde kalmasına üzülmüştüm Sonra yeni PS3'mi aldım ve yoluma onunla devam ediyorum. Ancak, o PS3'nin yeni çıktığı o ilk zamanları özlemiyor değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha 8 ay önce aldım bebeğimi ve ben çok oyun oynayamıyorum bir süre sonra hepsinden bıkıyorum ama şuan lbp 2 ve gow 3 ile iyi gidiyoruz.
    8 ay önce aldığımda paketi ilk geldiğinde açarken çok büyük bi heyecan duymuştum her parçasını yavaş yavaş çıkarıp incelemiştim sonra tv'de ilk çalıştırdığım anıda unutamıyorum hemen welcome back'ten kazandığım oyunları indirip oynamıştım ah ne güzel günlerdi hergün sabah oturup akşam kalkıyordum...Şuan ise ygs,staj,dersane derken yüzünü bile göremiyorum ps3'ümün ama az kaldı bebeğim 3 ay kaldı sadece sana kavuşmama
  • 10 sene daha gitsin keyfimiz kaçmasın galiba biryerde okumuştum şuana kadar yapılan oyunlar ps3 slim'in donanımın sadece %18'ini kullanabiliyormusun yani daha makineyi kasan oyun yapılamadı
  • Daha Xbox`un adini sanini duymamistim,PS3`ü de sirf Naruto:Ultimate Ninja Storm 1 oyunu yüzünden almistim(),ilk 6-7 ay oldukca güzeldi,sonra tek basima oynamaktan sohbet edememekten SIKILIP cok övülen Xbox LIVE yüzünden Xbox360 almistim..

Simdi her ikisi de kardes kardes duruyorlar odada,hey gidi günler heyyy..
  • Yaklaşık 4 yıl önce aldım,exc oyunlar gerçekten harikaydı.(özellikle Heavy Rain ve UC3)
    Konsolun geri kalan ömründe çıkacak oyunları merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 12 Ocak 2012; 22:39:32 >
  • 1 sene önce aldım. İlk oyunum GOW III'dü. Gerçekten kendime şunu söyledim: Ben neler kaçırmışım diye. Sonra Uncharted 2'yi oynadım o beni dahada etkiledi. Açıkası çok memnunum PS3'ten. Her türlü oyunu rahatça oynuyorum türü pek fark etmiyor. PC'de oynamayı bıraktım. :D Bluray filmleri izlemekte cabası.
  • Fat kasayla takiliyom su siralar yemin ediyom slime bin basar alet karizma yahu uzun sure sure birlikteligimiz insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jettacor

Fat kasayla takiliyom su siralar yemin ediyom slime bin basar alet karizma yahu uzun sure sure birlikteligimiz insallah

Sadece görüntü bakımından
  • Yaklaşık 1 yıl oldu alalı ve aldığım günü unutamıyorum. Teknosanın indiriminden almıştım, sabah erkenden gitmeme rağmen ortada duran 3-4 kutu kalmıştı, arasından kutusu en düzgün olanını kapıp kasada sıraya gimiştim. Zaten eve gelinceye kadar yol bitmek bilmemişti... Herneyse, bu süre içerisinde beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Beni pc'de oyun oynamaktan soğuttu o derece. Konsola geç ulaşmamın bir çok artısıda oldu. Oyun çeştliliği çok artmıştı ve oyunlar çıkalı aylar hatta yıllar olduğundan çok ucuza alma imkanım oldu.
  • PSN dışında herhangi bir eksik yaşamadım. Ülkemizdeki yaygın oyun pazarı sayesinde birçok oyunu orijinal olarak oynama fırsatım oldu.

Konsol oyuncusu olarak ise yola fazla devam etmeyi düşünmüyorum, Xbox 360 zaten kutuya gitti yakın bir zaman içindede Ps3 off olabilir tabi misafir durumlarına karşı ve Ex oyunları yüzünden Ps3'ü rafa kaldırmam yerinde durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 13 Ocak 2012; 2:07:58 >
  • Son 2 yıldır kullananlar gayet memnundur tabii. UC 2-3, GOW 3, GT 5 bile yeter.

Bu aletin asıl kahrını, 2006-2009(ortaları) yılları arası kullananlar çekti MGS 4 harici doğru düzgün Exc. oyunu yoktu, multiplatform oyunlar berbat gözükürdü. Oyunlarda Trophy sistemi bile yoktu. Microsoft dan araklamak sonradan akıllarına geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Son 2 yıldır kullananlar gayet memnundur tabii. UC 2-3, GOW 3, GT 5 bile yeter.

Bu aletin asıl kahrını, 2006-2009(ortaları) yılları arası kullananlar çekti MGS 4 harici doğru düzgün Exc. oyunu yoktu, multiplatform oyunlar berbat gözükürdü. Oyunlarda Trophy sistemi bile yoktu. Microsoft dan araklamak sonradan akıllarına geldi

Sony ciddi olarak kendini toparladı ilk başlardaki içe dönük yapısını değiştirdi. Satış rakamlarındada Xbox 360 ile aralarında pek birşey kalmadı. The Last of Us yolda birde God of War 4 artık iyice su yüzüne çıktı derken Ps3 yine Ex politikasına devam ediyor.

Tek yapması gereken PSN sistemini baştan aşağı değiştirmesi bunun dışında oyun olarak yapması gerekenleri şuan için yapıyor.

• Oyun olarak 360'dan fazlasını bile yapıyor Multisi daha zengin Exc. oyunları olsa daha iyi olur ama, en azından sayı ve kalite olarak gayet yeterli bence.

PSN konusunda da haklısın hocam. Bu devirde cross-chat olmaması çok ciddi eksiktir. Umarım PS4 de yapabilirler bunu.
  • 2 ay önce güneşli bi günde başladı maceramız. uzaydan gelmiş bi nesne gibi dokunmaya çekindim önce. ilk oynadığım oyun motorstorm pacific rift di. sonra fight night champions. şu anda ise 12 psn, 43 normal olmak üzere 55 oyunla yavaş yavaş tadını çıkarıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.