Şimdi Ara

PS3 Çift Lens nedir / ne işe yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PS3 40-60-80 GB modellerinden birini almaya karar verdim(iş yerine koyulacak tek tük oyunlar oynanacak için böyle almak istiyorum)
    İkinci el fiyatlarına bakarken forumda çift lens denen birşey gördüm.
    Nedir bu çift lens ne işe yarar ?
    Satıcı bir kişi böyle yazmış ;
    Çift lenslidir. Sarı ışık görmez.

Ne kadar doğrudur bu ?
    İyi forumlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 6 Mayıs 2011; 16:07:45 >

• Her ps3'te sarı ışık riski vardır bence.Sanırım çift lens ;birisi DVD ve CD'leri okusun, birisi Sadece Blue Ray okusun diye konmuş ve böylelikle Blue Ray'in ömrü uzayacaktır.Genellikle son çıkan fat serilerde ve slimlerde var sanırım.
  • Tek lens sadece 20, 60 ve ilk üretim 80 GB lik Ps3 lerde vardir.
  • Sarı ışık görmez garantisini kimse veremez.Müşteri çekme adına yapılan yanlış bir satış taktiğidir bu.
    PS3 belli bir dönemden sonra ki bunu kodlardan anlayabiliyoruz , çift lensli olarak çıktı.Bluray için ayrı diğer cdler için ayrı lens var bu cihazlarda.
    Fat kasaların bir kısmında var fakat slimlerin hepsi çift lenslidir.
  • Benimki 40 GB fat ve çift lensli.Çift lensli olup olmadığınıda PS3 CD yi içine alırken düz mü alıyor yoksa kavis vererek mi alıyor öyle anlaşılıyormuş ve tek lensli olanları lens değişimi zor oluyormuş.
  • dvd için lens yok mu?
  • PS3 diski direk sabit olarak alıyorsa tek lens, diski çevirerek alıyorsa o PS3 çift lenslidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben şimdi dvd yi ps3 de çalıştırabilirmiyim? eminmisiniz? içinde falan kalmasın ya da okuyucu bozulmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 6 Mayıs 2011; 22:17:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.