Şimdi Ara

PS3 Cafe Lan Bağlantısı Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 kafede ps3leri lan bağlantısı ile local bağlantı yapmak istiyorum internet olmayacak sadece local ağ kafe için olacak ama nasıl bir ayar yapılması gerektiğine yönelik bir açıklama bulamadım bu monuda bilginiz varmı

2 kişi bir ps3 de 2 kişi diğer ps3 de aynı call of oyununu oynayabilirlermi acaba nasıl bir ayar gerekli

birde ps3 ler arası bağlantı kablosu düz bağlantımı yoksa cross bağlantımı olması gerekli bu iş için sadece ps3 ler arası kablo çekmek yeterlimi internet olmadığı için başka alet gereklimi araya hub falan

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 3 Mayıs 2010; 13:30:11 >

• Lan dan oynamayı destekleyen oyun varmı ki ? Ben hic denk gelmedim.
  • son call of da multiplayerden lan ile oynanmazmı acaba sadece internet üzerindenmi oynanmakda

2 ps3 bağlansa çalışmazmı lan ile bu oyun

Öğrenmek istediğim şu arkadaşlar biz 4 kişi tek makinada oynarken ekran 4'e bölünüyor ve görüntü ufacık kalıyor split ekranda 2 tane ps3 makinayı ethernet kablo ile birbirine bağlasak 2 kişi bir ps3 de diğer 2 kişi diğer ps3 de aynı oyunu oynayabilirmiyiz internet online falan olmadan bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 3 Mayıs 2010; 17:27:28 >
  • Bu linkte biri 2 ps3 ile offline cod 5 oynayabildiğini yazmış.Bunun için router kullanmış sanırım.Daha ayrıntılı incelersiniz
    LINK
  • Eğer mw2 oynuyorsan pcde bile lan oynama imkanı uok ps3de hiç zannetmiorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps 2 Usb üzerinden Oynamak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.