Şimdi Ara

Ps3 Black Ops 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oynayanlar bilir ben oyuna yeni başladım sayılır prestige 1/55 level im fakat daha sniper oynarken quick scope atamiyorum yanlış yaptığım bir şeyler var sanırım nedir bu işin sırrı 1 vs 1 de quick scope atamadigim için genel olarak yeniliyorum bu nasıl yapılıyor türkçe bir video varmi youtube da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Dostum oyunda prestij mastır olup takasladim oyunu ama bende quickskop yapamiyorum youtubeda bırakciksin diye bir kanal var orda eski videolarda baya cod taktigi var onlari dinle

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Dostum oyunda prestij mastır olup takasladim oyunu ama bende quickskop yapamiyorum youtubeda bırakciksin diye bir kanal var orda eski videolarda baya cod taktigi var onlari dinle

Saolasin hocam çok teşekkür ederim yardimimizdan dolayı :)

• Bi sey degil hocam ne demek netten bazi baska videolarada baktim yabanci bir kac kisi diyor ki quickscop atarkrn kesinlikle kimildamayin aninda durun ama ben surekli hareket ediyorum diger silahlarda bundan dolayi quickscoopa alismam baya zaman alacak
    Bu arada bilgin olsun dsr50 degilde diger bolt action silah varya hani sarimtrak rengi var onun scop hizi daha hizli
    Birde eger cok cok seviyorsan sana bir hile önereyim bos bir oyuna gir l1 ile scop yap hareket etme tam skopun oldugu ekran bolumunun ortasina ufak bir kagit yapistir geleni geceni indir bizim arkadaslar cs 1.6da yapiyormus onlardan dusmustum scop yapmadan sniperla adam aliyorum diyorlardi:D

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bi sey degil hocam ne demek netten bazi baska videolarada baktim yabanci bir kac kisi diyor ki quickscop atarkrn kesinlikle kimildamayin aninda durun ama ben surekli hareket ediyorum diger silahlarda bundan dolayi quickscoopa alismam baya zaman alacak
    Bu arada bilgin olsun dsr50 degilde diger bolt action silah varya hani sarimtrak rengi var onun scop hizi daha hizli
    Birde eger cok cok seviyorsan sana bir hile önereyim bos bir oyuna gir l1 ile scop yap hareket etme tam skopun oldugu ekran bolumunun ortasina ufak bir kagit yapistir geleni geceni indir bizim arkadaslar cs 1.6da yapiyormus onlardan dusmustum scop yapmadan sniperla adam aliyorum diyorlardi:D

Geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın hocam.Ben hile yapmayı sevmem fps oyunlarinda boşa oynamis gibi hissediyorum o yüzden hile yapmıyorum bugün 3 5 tane attım quick scope ama yakinimda olunca atabiliyorum bir faze rain videosu felan izledim adam baseden quick scope atıyor karşı baseye hile de olamaz çünkü adam turnuvalara çıkıyor ordada yapıyor aynı hareketi ve 1.6 milyon takipcisi var bakalım adamı bulursam bana öğret diyeceğim :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Niye öyle dediniz :))

• Merhaba.Bende aktif kullanıcısıyım oyunun.Bende 1prestijken fln çekemiyordum ama şimdi çekebiliyorum.Video'lardan öğrenemezsin bence.Yapman gereken alıştırma.Quickscope demişken quickscope çekince insan 'Reload' ve 'Slient' çekmeyide istiyor :).Neyse bence sen bu durumda Botlarla bi oda kur.Sniper dışında bütün silahları yasakla.Sonra kendiliğinden yapılmış silahlar(classlar)'ı sil.Benim tercihim herzaman BALİSTAdır.(Balista ile oynıcaksan canları %30 yap çünkü bazen tek atamıyor ve Quickscope silahları balista ve DSR-50'dir.)Oyuna gir.Böyle böyle alıştırma yap.Quickscope'ta iyi olacaksan 14 sensitivy(söliyemedim :P) şart.İlk L1'e en geç 0.6saniye(tam hatırlamıyorum) sonra R1'e bas kendiliğinden olacak.O 0.6saniyelik sürede nişan alabileceksin.1.5saat(yaklaşık) antreman yaparsan büyük bir ihtimal öğreneceksin,

İnşallah öğrenirsin.
    İyi Oyunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bemozerd

Merhaba.Bende aktif kullanıcısıyım oyunun.Bende 1prestijken fln çekemiyordum ama şimdi çekebiliyorum.Video'lardan öğrenemezsin bence.Yapman gereken alıştırma.Quickscope demişken quickscope çekince insan 'Reload' ve 'Slient' çekmeyide istiyor :).Neyse bence sen bu durumda Botlarla bi oda kur.Sniper dışında bütün silahları yasakla.Sonra kendiliğinden yapılmış silahlar(classlar)'ı sil.Benim tercihim herzaman BALİSTAdır.(Balista ile oynıcaksan canları %30 yap çünkü bazen tek atamıyor ve Quickscope silahları balista ve DSR-50'dir.)Oyuna gir.Böyle böyle alıştırma yap.Quickscope'ta iyi olacaksan 14 sensitivy(söliyemedim :P) şart.İlk L1'e en geç 0.6saniye(tam hatırlamıyorum) sonra R1'e bas kendiliğinden olacak.O 0.6saniyelik sürede nişan alabileceksin.1.5saat(yaklaşık) antreman yaparsan büyük bir ihtimal öğreneceksin,

İnşallah öğrenirsin.
    İyi Oyunlar.

Teşekkür ederim hocam şu silah yasaklama felan nasıl yapılır anlatirmisiniz güzel dilekleriniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

quote:

Merhaba.Bende aktif kullanıcısıyım oyunun.Bende 1prestijken fln çekemiyordum ama şimdi çekebiliyorum.Video'lardan öğrenemezsin bence.Yapman gereken alıştırma.Quickscope demişken quickscope çekince insan 'Reload' ve 'Slient' çekmeyide istiyor :).Neyse bence sen bu durumda Botlarla bi oda kur.Sniper dışında bütün silahları yasakla.Sonra kendiliğinden yapılmış silahlar(classlar)'ı sil.Benim tercihim herzaman BALİSTAdır.(Balista ile oynıcaksan canları %30 yap çünkü bazen tek atamıyor ve Quickscope silahları balista ve DSR-50'dir.)Oyuna gir.Böyle böyle alıştırma yap.Quickscope'ta iyi olacaksan 14 sensitivy(söliyemedim :P) şart.İlk L1'e en geç 0.6saniye(tam hatırlamıyorum) sonra R1'e bas kendiliğinden olacak.O 0.6saniyelik sürede nişan alabileceksin.1.5saat(yaklaşık) antreman yaparsan büyük bir ihtimal öğreneceksin,

İnşallah öğrenirsin.
    İyi Oyunlar.

Teşekkür ederim hocam şu silah yasaklama felan nasıl yapılır anlatirmisiniz güzel dilekleriniz için

Odayı kurdun.Daha sonra map değiştirme yeri varya,onun tam altındakine tıklayacaksın.Ve karşına bir tablo çıkacak.En alttın bir üstündeki yere tıklayın.Orada 2.yerdeki yeri 17yapın ve onun altındaki yerlere tıklayıp yasaklayın.(Oyunum almanca o yüzden böyle anlattım yapamazsanız söyleyin PS3'ü açınca sölerim.

İyi oyunlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

quote:

İnşallah öğrenirsin.
    İyi Oyunlar.

Odayı kurdun.Daha sonra map değiştirme yeri varya,onun tam altındakine tıklayacaksın.Ve karşına bir tablo çıkacak.En alttın bir üstündeki yere tıklayın.Orada 2.yerdeki yeri 17yapın ve onun altındaki yerlere tıklayıp yasaklayın.(Oyunum almanca o yüzden böyle anlattım yapamazsanız söyleyin PS3'ü açınca sölerim.

İyi oyunlar

Saolasin hocam çok teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.