Bildirim
Ps3 Başlama Sorunu yardım..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bu epilepsi hastaları için bir sağlık uyarısı.Yeni güncelleme ile herkezin ps3 ünde bu uyarı çıkıyor.quote:
Orijinalden alıntı: oMeR24
Ps3 ü son guncelleme yaptığımdan beri şöyle bi hata alıyorum ilk acıldığında cıkıyor 2 sn ye sonra hemen gidiyor nedir bu arkadaşlar ?
Ps3 silm 320 gb hdd li olanından Son guncelleme olan 4,00 a yukselttiğimden beri oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 22 Aralık 2011; 22:01:06 > -
ingilizce olmadığından Bilemediğimiz bi durum merak edip koydum. Saol kardeşim hem bilmeyenlerde bilmiş olur. -
Bende direk photosensivity epilepsy diye başlayan bir yazı çıkıyor böyle bir uyarı ekranı bu çıkmıyor
Edit: Bu uyarı ekranında: ''Dikkat! Kullanmadan önce, sağlığınız ve güvenliğiniz için önemli bilgiler içeren ürün açıklamalarını okuyunuz.'' diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 22 Aralık 2011; 22:07:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X