Şimdi Ara

PS3 Assassin's Creed (Xb. ve PS3. karşılaştırmalı resim EKLENDİ!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüh arkadaşta ceza almış bu oyunu nerden aldı diye sorcaktım ve fiyatı beklediğim oyun çıkmış
  • benim gözlemlediğim ubisoftun berbat bir firmaya dönüştüğü. rayman yapmaya devam etsinler lütfen. buglar vardı bir sene önce hala varsa ölsünler. bi dikkat edeerseniz ubisoftun tüm oyunları tekliyor.
  • Bende aldım bu oyunu yarın gelecek sanırım.
  • Oyunu oynarken Türklerin Kalesi vardı sanırım oraya girmem gerekti. Orada bir Türk ile savaşmak zorunda kaldım.

Erif bana "Pis Allahsız" dedi .. Dumur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 30 Kasım 2007; 18:53:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Oyunu oynarken Türklerin Kalesi vardı sanırım oraya girmem gerekti. Orada bir Türk ile savaşmak zorunda kaldım.

Erif bana "Pis Allahsız" dedi .. Dumur..

• çöp oyun...neden çünkü ps3'ede çıktı...
  • Spiderman halt etmiş yeni maymunumuz Altair
    Oradan oraya zıplamak binalara tırmanmak ne zevktir hele bide kanepeye uzanıp oynamak varya. Bu oyun rpg tarzı alışveriş adamı geliştirme vs vs olsa bide gecede olsa oyunda (ben rastlamadım) yüz yılın en zevkli oyunu olurdu. Oyun tek düze diyen arkadaşlara önerim 2 günde 1 açın 1 suikast yapın kapatın 2 sonra tekrar açın inanılmaz zevk alacaksınız hem de tek düze gelmiyor o zaman insana.
  • memory block 4 deyim su ana kadar oyunun zor olmadigini belirtmek istiyorum biraz tekduze ama cok eglenceli
  • Arkadaşlar benden zamanında Tugayın(Raistlin) resimlerle ( 360) ve benim PS3 versiyonunu karşılaştırmam istenmişti işte resimler :

PS3

PS3 Assassin's Creed (Xb. ve PS3. karşılaştırmalı resim EKLENDİ!)

Xbox 360

Karar sizin, fakat PS3 versiyonu 1.3 MP li kamera ile tam olarak 720p veya 1080i çözünürlükte olmayan bir görüntüden alınmıştır( 1024X768 HD plazma)

Bu arada şiddetle dikkat edin, PS3 Versiyonunda ki ağaçlar Xbox'a göre daha seyrek ben diyim PS3'ün ram yetmezligi.

• uncharted drakes fortine bol bol agac var neden acaba ram yetmezligi yok? bende de a-c var ps3 icin gercek ram yetersiziligini hissediyorsunuz, frame rate sorunlari vb ama yakinda patch avrupa bolgesine glince biraz rahatlariz
    karsilastirma yapmissiniz tskler x360 versiyonun renkleri daha acik ve ferahlatici ama oynarken bazen oyun kararip aciliyor cunku bulutlardan dolayi, gercekten cok garip hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil92

uncharted drakes fortine bol bol agac var neden acaba ram yetmezligi yok? bende de a-c var ps3 icin gercek ram yetersiziligini hissediyorsunuz, frame rate sorunlari vb ama yakinda patch avrupa bolgesine glince biraz rahatlariz
    karsilastirma yapmissiniz tskler x360 versiyonun renkleri daha acik ve ferahlatici ama oynarken bazen oyun kararip aciliyor cunku bulutlardan dolayi, gercekten cok garip hehe

Damascus da bulut yok. Hep açık hava. Kararıp açılma yok yani :)
  • Ya walla şu olayın bu kadar tartışıldığını inanamıyorum.

Renk farkı tamamen ATI vs nVidia farkından kaynaklanıyor.ATI kartlarda renkler daha güzel.Kaldı ki Xbox360'taki renk doygunluğuna biraz renk oynamalarıyla kavuşmak mümkün.Onun dışında texture fln aynı.

Ağaçlar meselesinde ise ram yetmezliği olabilir.Ama şöyle bir durum war.Oyunda hepsi random oluşturulduğu için bazen sık ağaçlar bazen ise seyrek olarak çiziliyor olabilir.Onun dışında oyun çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

Ya walla şu olayın bu kadar tartışıldığını inanamıyorum.

Renk farkı tamamen ATI vs nVidia farkından kaynaklanıyor.ATI kartlarda renkler daha güzel.Kaldı ki Xbox360'taki renk doygunluğuna biraz renk oynamalarıyla kavuşmak mümkün.Onun dışında texture fln aynı.

Ağaçlar meselesinde ise ram yetmezliği olabilir.Ama şöyle bir durum war.Oyunda hepsi random oluşturulduğu için bazen sık ağaçlar bazen ise seyrek olarak çiziliyor olabilir.Onun dışında oyun çok güzel.

PS3 için oyunda ram yetmesizligi kesinlikle var zaten objeler sonra oluşuyor. ( Çok ilerideki)

Sadece ATI- NVIDIA degilde, ben farkı PS3 ün kullandığı renk paletine baglıyorum.(Sadece bir düşünce)
    Oyunda kuşlar falan çok gerçekçi ya hepsi pırıl pırıl uçuyor valla.

Yok Crysis'de uçan kuşlar için DX10 gerekmiş, yemişim DX10'u ne kadar gereksiz ve kandırmaca bir icat oldugu apaçık ortada. Assassin's Creed de Dx10 mu uygulanıyor

-Hayır! Daha ne yani? İnsanlar hala neden ekran kartlarına tonlarca para yatırıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 8 Aralık 2007; 0:10:17 >

• quote:

PS3 için oyunda ram yetmesizligi kesinlikle var zaten objeler sonra oluşuyor. ( Çok ilerideki)

Sadece ATI- NVIDIA degilde, ben farkı PS3 ün kullandığı renk paletine baglıyorum.(Sadece bir düşünce)
    Oyunda kuşlar falan çok gerçekçi ya hepsi pırıl pırıl uçuyor valla.

Yok Crysis'de uçan kuşlar için DX10 gerekmiş, yemişim DX10'u ne kadar gereksiz ve kandırmaca bir icat oldugu apaçık ortada. Assassin's Creed de Dx10 mu uygulanıyor

-Hayır! Daha ne yani? İnsanlar hala neden ekran kartlarına tonlarca para yatırıyor?

O random çizilmeler fln her platformda olur bence.Yani yeni bir alana (msla Jerussalem) ağaçların yeniden çizilmesi fln ram manyağı olmuş PC'lerimizde bile olan bir olay.Uzak detayların yaklaşıldıkça görülebilmesi.Tile Based Rendering sanırım asıl adı bu mevzunun...

Walla PC oyunculuğu ayrı bir olay.Nasıl bir insan elinde gamepad ile koskoca TV karşısında keyif yapıyorsa bazısıda elinde klavye- mouse,kulağında kulaklık gömmüş kafayı monitörüne oynamayı sever..Çok manyak tanıdım 3dMark yapmak için deli sistem toplayan
    İtiraf ediyorum biride benim bu manyakların

• nerden alıyorsunuz oyununuzu arkadaşlar türkiyede ya yok yada çok istiyorlar yabancı bir site önerebilirmisiniz kullandığınız ve memnun kaldığınız
  • oyunlar her yerde var dostum meela feza dan aldım ben 2 3 oyun al sonra takas yoluna gidersin ya da playasia dan alıyor millet uygunmuş bayağı sanırım
  • quote:

semihmurat Tarih 8 Aralık 2007; 1:17:22
    nerden alıyorsunuz oyununuzu arkadaşlar türkiyede ya yok yada çok istiyorlar yabancı bir site önerebilirmisiniz kullandığınız ve memnun kaldığınız

Playasia en uygun fiyatları sunan site.
    Sendit.com da fena değil.

Ebay hakkında bilgin warsa ordan da edinebilirsin.Ama biraz daha riskli
  • Xbox 360

PS3

Xbox 360

PS3

Arkadaşlar renkler dışında hiçbir fark yok bence görüntülerde.

• Arkadaşlar iki platform arasında bir fark yok. Fark olmayan oyunlar arasında fark görmeye uğraşmayalım.. ortamı germekten başka bir işe yaramaz
    buradaki resimlerin çözünürlüğü çok düşük ve kalitesiz.. oyunun kalitesi kat kat daha fazla

mesela aşağıdaki resimler PS3'e ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcore1 -- 8 Aralık 2007; 14:16:04 >

• Şimdi ben 15.000/1 kontrastlı tvden buraya ps3 ss i koysam en iyi duracak yada tam tersi 360 dan koysam yine aynı şekilde en iyi o duracak...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.