Şimdi Ara

ps3 ariza hakkinda bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun ps3umu actin renklerde bi karisma oldu yani siyah yerleri kirmizi gosteriyodu sonra kapadim actim duzeldi,saatlerce oyun oynadim bi sikinti olmadi ama neden oyle bi problem oldu kafam takildi.bir de bu arizadan once son system updateini yapmistim onu yapana kdr da olmadi boyle bi sikinti o yuzden de olabilir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acaba hdmı kabloda bi sıkıntı oluşmuş olabilir mii
  • BU TÜR ARIZALAR GPU YANİ GRAFİK İŞLEMCİ İLE İLGİLİDİR GENELDE ÇOK ISI DAN YADA ÇİZİK DİSKLERDE BÖLGESEL EKSİK Kİ CİDDİ BOYUTTA DİYORUM VERİ OKUNMASINDAN SONRA OLUŞURLAR...XBOX 360 DA KIRMIZI IŞIK HATASINDAN ÖNCEKİ İLK BELİRTİDİR SLİM CİHAZIN VARSA İYİ AMA İLK ÜRETİM CİHAZLARDAN BİRİYSE SÜRPRİZ BEKLEYEBİLİRSİN...VERSİYONU DA MUTLAK TAZELE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

BU TÜR ARIZALAR GPU YANİ GRAFİK İŞLEMCİ İLE İLGİLİDİR GENELDE ÇOK ISI DAN YADA ÇİZİK DİSKLERDE BÖLGESEL EKSİK Kİ CİDDİ BOYUTTA DİYORUM VERİ OKUNMASINDAN SONRA OLUŞURLAR...XBOX 360 DA KIRMIZI IŞIK HATASINDAN ÖNCEKİ İLK BELİRTİDİR SLİM CİHAZIN VARSA İYİ AMA İLK ÜRETİM CİHAZLARDAN BİRİYSE SÜRPRİZ BEKLEYEBİLİRSİN...VERSİYONU DA MUTLAK TAZELE.

aman yapma hocam ya :( ilk üretim cihazlardan biri evet ama taş gibidir yani.çizik bir disk kullanmadım ben şimdiye kadar.2 gündür oynuyorum herhangi bir şey yok şuan için.eğer bir arıza olursa yaptırabilme şansım var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.