Almayı düşünüyorum da. Bir de 100HZ bir TV'de verim alırmıyım ?
Psn'nin kapalı olup olmadığına dikkat edilmeli
PAL alınmalı pallar daha performanslı
Hocam NTSC ve PAL arasındaki fark nedir. Orjinal oyun alsam herpsinde oynayabilirim diye düşünüyorum. PAL performanslı derken ? İşlemci'dir vs.. ? Slim kasa'nın işlemcisinde bir fark varmıdır ? LE-46C650 SAMSUNG ile PS3 kullanan varmı ?
CECH 2504B neyi ifade ediyor ? benimkinin modeli buymus
quote:
Orijinalden alıntı: tozparcasi CECH 2504B neyi ifade ediyor ? benimkinin modeli buymus
işlemcisi diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: By_Meto
quote:
Orijinalden alıntı: tozparcasi CECH 2504B neyi ifade ediyor ? benimkinin modeli buymus
işlemcisi diye biliyorum
peki bneim islemcim iyi bisimi simdi : D son cikanlardan mi yada ole diyim
Pal versiyon alman lazım. pal-ntsc arası performans farkı yoktur. 50hz-100hz birşey farketmiyor takılma onlara full hd olsun ve kaliteli bir marka olsun yeter tabi bütçe yeterliyse 3d özelliği olanlardan da alabilirsin
The Master: NTSC ve PAL makina arasinda pek fark yoktur. Ps3 te oyunlarda bölge kodu olmadigi icin istedigin bölge oyunu oynayabilirsin, rahat ol^^ NTSC makina alsan Türkiye den aldigin filmleri izleyemezsin, cünkü Türkiyedeki filmler PAL. Sadece filmlerde bölge kodu var. Onun disinda hicbir problem yok.
quote:
Orijinalden alıntı: tozparcasi
quote:
quote:
işlemcisi diye biliyorum
makine slim mi
quote:
quote:
quote:
quote:
işlemcisi diye biliyorum
makine slim mi
Evet makina slim, 320GB CECH 2504B yaziyor kutusunun ustunde
PAL almalıyım ben bundan bunu anladım teşekkür ederim. Çünki film tabiki izleyeceğim. Birşey daha soracağım. 320'lik Bir Ps3 aldığımda oyunları diske yazıpta oynayabilme şansım varmı yoksa sürekli CD'den mi oynamak lazım. Bunun okuyucuya bir zararı olurmu ?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
işlemcisi diye biliyorum
makine slim mi
Evet makina slim, 320GB CECH 2504B yaziyor kutusunun ustunde
slim makinenin işlemcisi fat makineye göre daha iyi.ama bu sadece oyunlarda loading süreleri ve menude fark ediyor.onun dışında olsaydı haksızlık olurdu zaten
ozaman bu CECH olayina cok fazla takilmamaliyim sanirim dimi. yani bilemedim.normal konsoluma iyi bakip onu koruyim kafidir
quote:
Orijinalden alıntı: tozparcasi ozaman bu CECH olayina cok fazla takilmamaliyim sanirim dimi. yani bilemedim.normal konsoluma iyi bakip onu koruyim kafidir
yeni mi aldın?
2 ay oldu
quote:
Orijinalden alıntı: tozparcasi 2 ay oldu
ya sen bi ara gel de seni xboxa terfi edelim :D.
tirstim, noldu nedir problem olcek mi konsolum : )) xbox fiyatlari burada 600liraymis bide yaninda kin. i veriyorlarmis : D
The Master: Filmde izleyeceksen kesinlikle PAL al tabiki. Orjinal kullanacaksan her oynadiginda tabiki diski takacaksin. Kesinlikle orjinal kullanmani öneririm. Inan orjinalin tadi bir baskadir.
quote:
Orijinalden alıntı: tozparcasi tirstim, noldu nedir problem olcek mi konsolum : )) xbox fiyatlari burada 600liraymis bide yaninda kin. i veriyorlarmis : D
korkma.bende de aynısı oldu.şimdi ps3 ne olursa olsun sana guzel gelicek ama sonra herseyin farkına varıcaksın.neyse moralini bomayayım exlerle takıl böyle düşünme.ben multiplatform oyunlarını daha çok sevdigim için xbox benim için ps3 den daha iyi.