Selamlar arkadaşlar evime ikinci el ps3 alıcam fakat güvenilir olması ve cihazla ilgili sorun yaşamıcağım bir yerden satın almak istiyorum. Yarın eminönüne gidicem oralarda biraz bakınıcam bildiğim bir yer var fakat ps3 alırken daha önce tamir görmemiş olması önemli sizinde bildiğiniz bir yer varsa benimle paylaşabilir misiniz.
düş artık nasıl konusun düşşşşş
Forumda referanslı birilerinden al Oralarda esnaf esnaf değiş çakal oğlu çakal kazıklarlar seni
atmosferikmotor
kullanıcısına yanıt
peki alırken nelere dikkat etmeliyim sizce.
Kırılmış ve içi oyun dolu olanından al
atmosferikmotor
kullanıcısına yanıt
öyle olucak fat alıcam harici hddde var onun dışında dikkat etmem gereken başka bir konu varmı.
alma derim, ps4'ten sonra çamur gibi gelecektir görüntüsü. ps3'ün devri bitti artık , hala yüksek paralar verip fırsatçılara para kazandırmayın, artık yeni oyunda çıkmıyor zaten.
ne kadara alacaksın? zaten önemli oyunların çoğunun remastered sürümü var ps4'te, yani pek birşey kaçırmazsın.
riaz
kullanıcısına yanıt
en fazla 600 tl vermek istiyorum.
Oynacağım oyunlar cod black ops serisi resident evil tomb raider god of war batman felan nfs payback felan oynarım bitirmeli serüven olan oyunlar. harddisk alıp 20 30 oyun yükletmeyi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-10D285547
en fazla 600 tl vermek istiyorum.
Oynacağım oyunlar cod black ops serisi resident evil tomb raider god of war batman felan nfs payback felan oynarım bitirmeli serüven olan oyunlar. harddisk alıp 20 30 oyun yükletmeyi düşünüyorum.
bu fiyat aralığına rahat bulursun , ama ben olsam vermem hocam 600 TL çok
riaz
kullanıcısına yanıt
ya en fazla 600 ya yoksa 450 500 tl olmadı kolları sıfır felan alırım
quote:
ya en fazla 600 ya yoksa 450 500 tl olmadı kolları sıfır felan alırım
kol çok önemli değil, sanırım ps3 bir çok markayı tanıyordu yani 20 tl'ye olan pc kolları bile çalışıyordu ama ölü yatırım diye söyledim , tabiki hala oynarım diyorsan al tabi.
riaz
kullanıcısına yanıt
Ev biraz geniş olduğu için yataktan uzanarak oynayacağım pcye 1500 2000 tl verip ekran kartı alana kadar konsol almak daha karlı göründü sistemim zaten eski 5000 6000 tllik sistem bile oynayacağım oyunlara paklamaz.
quote:
Ev biraz geniş olduğu için yataktan uzanarak oynayacağım pcye 1500 2000 tl verip ekran kartı alana kadar konsol almak daha karlı göründü sistemim zaten eski 5000 6000 tllik sistem bile oynayacağım oyunlara paklamaz.
illa ps3'e özel oyunları oynamayacaksan xbox 360'a da bakabilirsin daha ucuz, hatta o fiyata 2.el xbox one bile bulabilirsin en azından yeni nesil bir konsol
riaz
kullanıcısına yanıt
abi valla yukarda yazan oyunları oynayamayı düşünüyorum toplamda bi 20 tane oyun bitiririm alırsam sonra duruma göre bakarım.
Büyük ihtimal PS3 FAT olucak.
quote:
abi valla yukarda yazan oyunları oynayamayı düşünüyorum toplamda bi 20 tane oyun bitiririm alırsam sonra duruma göre bakarım.