Şimdi Ara

PS3 Aldım. PlayStation Store a Giremiyorum. Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar. Hayırlısıyla bugun aletime kavuştum. Register oldum. PSN Account açtım. Turkey seçtim. Bilgileri girdim. Ev Adresimi yazdım Herşeyi yaptım. Hiçbir Sorun yoktu. Taki PS Store a girene kadar. Bir baktım bulundugunuz ulke ıcın mevcut değil diyor falan. Araştırdım forumdan ve diğer forumlardan Mart sonu nisan başı açılır denmiş . Bir hareketlilik yok. Başka forumlarda bazı arkadaşlar şey yazmış Ulkeyı US yaptım ( Ornek South Dakota ) Çatır çatır indiriyorum falan diye. Baktım adres değişimi oluyor fakat ulke olmuyor bende dedim bir uyelık daha acayım. Beceremedim. Nasıl yapabılırım.

Oyun yok demolar gerekıyor. Lutfen yardım edınız.

Saygılarımla

• bildiğim kadarıyla kayıt olurken turkey i seçmiceksiniz usa dan kayıt olanlar girebiliyor store ye sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

bildiğim kadarıyla kayıt olurken turkey i seçmiceksiniz usa dan kayıt olanlar girebiliyor store ye sadece.

Şuanda yeni bir hesap açabiliyormuyuz.

Yoksa Bir kerelik mi kayıt ?
  • Yeni bir e-posta adresiyle hesap açabilirsin..
  • üstad üst konu olarak yer almıştı forumu bir araştır türkiye(ne yazık kı yok cabalarımız hala bu yönde) daha verilemdi giriş,o yüzden başka bir mail adress ile yeniden dene,
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

üstad üst konu olarak yer almıştı forumu bir araştır türkiye(ne yazık kı yok cabalarımız hala bu yönde) daha verilemdi giriş,o yüzden başka bir mail adress ile yeniden dene,

Çok özür dilerim. Kusura bakma . Peki hesap ayarlarından farklı bir mail girince ulke değişimi gerçekleşebiliyormu = ?
  • Girişini yapamadığın hesap üzerinden bir değişiklik yapamazsın diye biliyorum. Yeni kayıt deyip tekrar üye olacaksın farklı bir kullanıcı adı, e-posta ve adres ile..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni kayıt ve yeni mail bu kadar,oteki ayarları zaten biliyorsun türkiye den bağlanmayacaksın ve forumda var hala bulamadım sende araştır postakodu ve ilçede neresi olduğuna dair amerika dan bir eyalet...araştır bulacaksın...
  • Çok sağolun. Amcaoğlumun adresin yazdım bakalım olacakmı ( New Yorkta )
  • CİTY:fairfax
    STATE:VİRGİNİA
    POSTA KODU:22030

bir de burdan dene
  • olur,posta koduna dikkat
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Çok sağolun. Amcaoğlumun adresin yazdım bakalım olacakmı ( New Yorkta )

• Brooklyndekı akrabamı yazdım oldu.

Sevgiler. Sagolun yardımlarınız için
  • ben ingiltereyi seçtim h y diye yazdım edinburg london yaptım kabul etti.
  • Norveçi de seçsek olurmu yoksa sadece amerika ve ingilteremi?.
  • Uydurma mail ve kullanıcı adı ile bir dene olursa tekrar alırsın.
  • yaw beyler şimdi biz bu ps3 store de online oyun oynayabilecek miyiz yani xbox live gibi yoksa ps2 gibi her oyunun kendi onlien platformu mu olacak ???*
  • Arkadaşlar bende playstation@store a bağlanamıyorum bnim içinde bir üyelik açarsa yada yer adresi ve posta kodu falan verebilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deno55 -- 7 Eylül 2008; 17:00:49 >
  • psn den hesap alırken yabancı bir ülke seçtiğin için geçerli bir adres girmen gerekiyor ozman da bende bilgisayar yoktu adres kısmına gta4 kutusunda yazan rockstar'ın adresini yazmıştım
  • yokmu bakan
  • quote:

Orjinalden alıntı: deno55

Arkadaşlar bende playstation@store a bağlanamıyorum bnim içinde bir üyelik açarsa yada yer adresi ve posta kodu falan verebilirseniz sevinirim
    e-mail:deno_denizcan@hotmail.com

US hesabı için:

Street Adress 1:En sevdiğin şarkının adı
    City:San Jose
    State/Province:California
    Postal Code:95131
    ------------------------------
    UK hesabı için:

Street Adress 1:16 Hanbury St.
    City:London
    State/Province:
    Postal Code:E16QR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 7 Eylül 2008; 1:09:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.