Şimdi Ara

PS3 Açılmıyor (kırmızı ışık sabit yanıyor)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps3 ile yaklaşık 2 saat oyun oynadıktan sonra ps store girip demo indirmeye başladım demo bi yandan inerken mağazada diğer oyunlara bakarken makina bi anda dondu hiç tepki vermemeye başladı...Bende kısa süreli gelir diye düşündüm yaklaşık bi 15 dk. Bekledim yibe gelmeyince fişini çektin biraz bekledim tekrar taktım gamepad den ps tuşuna bastım makina açılmadı ve öylece kaldı...Açmaya çalışıyorum kırmızı ışık sabit sürekli yanıyo bekleme modunda....Servisi aradım getirin bakalım dediler götürücem fakat arıza ne neden yapar onu öğrenmek istiyorum yada servislik bi durum yoktur ufak bi sorun benim halledebileceğim bir sorundur diye konu açayım dedim...ilk defa ps aldım oda gitti gerçi garantisi var 20 ay daha yapsınlar yada yenisini versinler ilgilendirmez beni ama acaba kullanım hatası varmı diye şüpheleniyorum yanlışmı kulanıyorum acaba diye sorayım dedim...havasız çalışmıyor tv masasının recevier gözlerinden birinde duruyó arkası önü açık gayet hava sirkülasyonu oluyo...

Sizin görüşleriniz nelerdir tamirmi ederler yenisinimi veririler süreç ne kadar sürer fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..Ben hdd den şüpheleniyorum uçmuş olabilir pc tecrübeme dayanarak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donduktan sonra fişi çekerek yanlış yapmışsınız ps3 ün açma kapama tuşuna basıp kapatmanız yeterli olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Donduktan sonra fişi çekerek yanlış yapmışsınız ps3 ün açma kapama tuşuna basıp kapatmanız yeterli olurdu.

Süper Slim model açma kapama tuşu yok...gamepad hiç tepki vermiyodu ps tuşan basıp kapatayım dedim mecbur kaldım elektriğini kesmeye....

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Donduktan sonra fişi çekerek yanlış yapmışsınız ps3 ün açma kapama tuşuna basıp kapatmanız yeterli olurdu.

Süper Slim model açma kapama tuşu yok...gamepad hiç tepki vermiyodu ps tuşan basıp kapatayım dedim mecbur kaldım elektriğini kesmeye....

Nasil yok

• quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

quote:

quote:

Nasil yok

Valla ben onu gördümde hiç dikkat etmedim dedim herhalde görüntü diye koymuşlar...acaba basılı tutsam resetleme filan yapıyomuş faydası olurmu acaba bu saatten sonra....

• Benim sorun zaten çok büyük değil zannedersem çünkü bekleme modunda ve sürekli yanıyor kırmızı ışık...çok tuhaf herhalde ordan açarsam açılacak konsol çünkü gamepadden ps tuşuna basınca gamepadi gmgörmüyor konsol ondan açılmıyor...çünkü ps tuşuna basınca gamepad deki 4 ışıkta yanıp sönüyor...

• power tuşuna bas açılacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence sen ps i normal konsoldan aç çalışacak. Garanti felan gerekmez çünkü öyle bozulma şekli yok :) yalnız başta format atmak istermisiniz diye soracak sistem mutlaka hayır de. Gerekli görürsen daha sora atarsın. İyi oyunlar!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikatten öyle yaa insan bi şeyi bilmeyince ne kötü...tecrübe işte bakalım akşam işten sonra çıkınca açılır inş...inş değil açılır büyük ihtimal...İşte insan 60 yaşınada gelse bi şeyi biliyorum ben ustayım demiyecek

• O değil pes 14 demo indiriyodum nasıl olmuş ona bakacaktım ve last of us da baya ilerledim save ler var ona çok üzülecektim...

• quote:

O değil pes 14 demo indiriyodum nasıl olmuş ona bakacaktım ve last of us da baya ilerledim save ler var ona çok üzülecektim...

Sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün ahahhah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hakikatten öyle yaa insan bi şeyi bilmeyince ne kötü...tecrübe işte bakalım akşam işten sonra çıkınca açılır inş...inş değil açılır büyük ihtimal...İşte insan 60 yaşınada gelse bi şeyi biliyorum ben ustayım demiyecek

Vay be..

• İnşallah açılır hocam
  • Konu kapansın bari yaaa rezil olacağımız kadar olduk...eee 7 yıldan beri pc kullanıyoruz onda herşeyi biliyoruz ama konsola geçtik tırtladık...kardeşim adamlarda konsolu slim yapıcaz diye öyle bi tasarlamışlarki herşey slim olmuş ben sadece koldan açılıp kapanıyo anladım napim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.