Şimdi Ara

ps3 500 gb super slim ve 3 orj oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony PS3 500 GB Super Slim Oyun Konsolu

Ürünümü bimeksten ps3 konsol +orj sony kol ve pes 2013 ile 917 tl adıma faturalı olarak 27.07.2013 de aldım 18.09.2013 ise g.ttgdiyordan tekken 6 ve nba2k13 aldım...

Sonuç olarak sonyps3 konsol üstünde çizik dahi yoktur tozdan başka, 3 orj. oyun cdlerde çizik ve sorun bulunmamakta 2 tane orj. kolllarda hiç bir yıpranma yoktur. Gayet hepsi sıfır ayarındadır bir hefesle aldım lakin oynamaya pek fırsatım olmadı

PS3 Konsolun sıfır olarak 550 civarında bulabilirsiniz +kutu içerinde tek kol vardır ve 2.kolu almak isteyeceksiniz 100 tl dir. ve 3 oyunun şuanki değeri 150 tl ye bulabilirsiniz

Kısaca hesap yaparsak 550+100+150 = 800 tlye sıfırını temin edebilirsiniz zira ben 2 oyun eksik alarak 917 tlye almıştım kısacası her şeyi yazdım açıklamak istedim ben bile hata yaptım sıfır alarak alıcak kişiler 2.el temiz bulup daha kara geçebilir . benim konsolum sıfır ayarında malum 2 ele düşmüştür

Foto orj kendi çekimimdir fiyat sabittir pm atarak da merak ettiklerinizi yazabilirsiniz .... Manisa ili ve çevresinden düşünenler ile yüz yüze görüşüp konsolu
    gösterebilirim

DÜŞÜNDÜĞÜM FİYAT PAZARLIKSIZ 500 TL DİR K.KARTI İLE ALMAK İSTEYENLERE YÜZ YÜZE OLDUĞUNDAN İNTERNET ÜZERİNDEN K.KARTI İLE AZ Bİ KOMİSYONLA TAKSİT YAPILABİLİR
     ps3 500 gb super slim ve  3  orj oyun
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzancaner -- 15 Kasım 2013; 13:17:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satış sebebi nedir hocam.
  • satış sebebi malum nakit ihtiyacıdır başka bir durum söz konusu değildir

• pm
  • EDİT: Manisa içi ve yakınlarından alıcılar önceliklidir nakite ihitiyacımdan elden teslim önceliklidir 18.11 p.tsiden isitibaren sanal pazara koyarak satışa devem edebilirim

• EDİT: GÜNCEL SATIŞ DEVAM EDİYOR CİDDİ ALICILAR PM ATABİLİR

• ürünüm satılmıştır herkeze tşkrler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.