Şimdi Ara

PS3 320 GB VE 120 GB arasındaki tek fark hdd mi? J KASA G KASA W KASA NE OLAKİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktan yeterince belli. Vatan bilgisayardan 410 lira hediye çekim var. Gençturkcell kampanyası ile 799 lira 320 gb slim ps3 vatanda. Buıgün yarın alacagım. Fakat 120 gb lık model bimekste 699 gold bilgisayarda 669 lira. Ayrıca birde J Chassis G Chassis W Chassis olayları var. Bunlar ne demek?

• tek fark hdd ve yanında verilen oyunlardır hiç bir playstation arasında fark yoktur genelde
  • Bende anlamıyorum, konuyu takip edeyim bakalım.
  • Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcetindas

Başlıktan yeterince belli. Vatan bilgisayardan 410 lira hediye çekim var. Gençturkcell kampanyası ile 799 lira 320 gb slim ps3 vatanda. Buıgün yarın alacagım. Fakat 120 gb lık model bimekste 699 gold bilgisayarda 669 lira. Ayrıca birde J Chassis G Chassis W Chassis olayları var. Bunlar ne demek?

320 likler daha az ısınıyor dye duydum en iyisi ve en hesaplısı vatandan gençturkcell kampanyası ile al
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

quote:

Başlıktan yeterince belli. Vatan bilgisayardan 410 lira hediye çekim var. Gençturkcell kampanyası ile 799 lira 320 gb slim ps3 vatanda. Buıgün yarın alacagım. Fakat 120 gb lık model bimekste 699 gold bilgisayarda 669 lira. Ayrıca birde J Chassis G Chassis W Chassis olayları var. Bunlar ne demek?

320 likler daha az ısınıyor dye duydum en iyisi ve en hesaplısı vatandan gençturkcell kampanyası ile al

niye daha az ısınıyormuş 320 liklere özel soğutma sistemimi tasarlamış sony yok öyle bişey milletin aklını karıştırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

quote:

niye daha az ısınıyormuş 320 liklere özel soğutma sistemimi tasarlamış sony yok öyle bişey milletin aklını karıştırmayın

bak narkadaşım ben öle duydum dedim öyle demedimsanırım seninki 120 likayrıca 670 lira 120liğe vereceğine 799 tlye 320 lik + 2 oyun daha hesaplı olur arkadaş için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bence de 799+2 oyun daha karlı gözüküyor.
  • alıyorum bu akşam 799 liralık kampanyadan. merak ettigim konu J KASA W KASA G KASA olayı. Yok mu bilen birisi?
  • şimdiden hayırlı olsun g kasaymış w kasaymış onlara takılma
  • Hiç bir farkı olmaz.Öyle bi donanım farkı felan olmuş olsaydı oyunlarda onlara göre ayrılırdı.G kasa W kasa diye oyunlarda ayrılırdı :) Bence takılma böyle şeylere aynıdır hepsi. Yukarıdada birisi yazmış 320gb daha az ısınıyor diye ( olamaz böyle bişey aynı bütüm slimler ) ..pal ve ntsc olarak ayrılır sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William.Fichtner -- 15 Eylül 2011; 15:33:07 >
  • quote:

alıyorum bu akşam 799 liralık kampanyadan. merak ettigim konu J KASA W KASA G KASA olayı. Yok mu bilen birisi?

J kasa: yandan yemiş tofaş gibi düşün.
    W kasa: Doğan görünümlü, Şahin gibi düşün.
    G kasa: Apaçi tofaşı gibi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

alıyorum bu akşam 799 liralık kampanyadan. merak ettigim konu J KASA W KASA G KASA olayı. Yok mu bilen birisi?

J kasa: yandan yemiş tofaş gibi düşün.
    W kasa: Doğan görünümlü, Şahin gibi düşün.
    G kasa: Apaçi tofaşı gibi düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: ExShadoW42

Hiç bir farkı olmaz.Öyle bi donanım farkı felan olmuş olsaydı oyunlarda onlara göre ayrılırdı.G kasa W kasa diye oyunlarda ayrılırdı :) Bence takılma böyle şeylere aynıdır hepsi. Yukarıdada birisi yazmış 320gb daha az ısınıyor diye ( olamaz böyle bişey aynı bütüm slimler ) ..pal ve ntsc olarak ayrılır sadece

ben ısınıyor demedim öyle duydum dedim ne çok taktınız arkadaş
  • quote:

quote:

Hiç bir farkı olmaz.Öyle bi donanım farkı felan olmuş olsaydı oyunlarda onlara göre ayrılırdı.G kasa W kasa diye oyunlarda ayrılırdı :) Bence takılma böyle şeylere aynıdır hepsi. Yukarıdada birisi yazmış 320gb daha az ısınıyor diye ( olamaz böyle bişey aynı bütüm slimler ) ..pal ve ntsc olarak ayrılır sadece

• quote:

quote:

Arkadaş benim makine ısı üretmiyor ama sıcak soba niyetine.

• Aldım PS3ü. Infamous 2 bundle olan paketi aldım. Zaten bu oyunu almayı düşünüyordum ayrıca Killzone 3 paketinden daha iyi oldu galiba. Bir de yanında F1 2010 verdiler. Dün aldım fakat daha henüz paketi bile açamadım.
  • quote:

Aldım PS3ü. Infamous 2 bundle olan paketi aldım. Zaten bu oyunu almayı düşünüyordum ayrıca Killzone 3 paketinden daha iyi oldu galiba. Bir de yanında F1 2010 verdiler. Dün aldım fakat daha henüz paketi bile açamadım.

Hayırlı olsun
  • Belki işlemci boyutu farklılıkları olabilir ama, bunlar üretim tarihine göre belirtilen serilerdir.Harf sırası alfabede ne kadar sonda ise onun üretim yılı yakındır ve tercih edilmelidir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.