Şimdi Ara

PS3.. 320 GB..3.55 TÜRKÇE OYUN DOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 PS3.. 320 GB..3.55 TÜRKÇE OYUN DOLU
    Konsol sıfır ayarında sadece uncharted 1..2..3 oyunlarını oynadım..istediğiniz an 4.30 son versiyona geçip online oynayabilirsiniz içi oyun yüklü benim zamanım olmadı oynamaya..fanları felan tertemiz kutusunda beklemekte ps vita alıcam için satıyorum bursadayım cihazı görmek isteyenler bursadayım bakıp test edebilirler..zzaten cihazı görünce hak vericeniz..kutusu kablosu kitapçığı tamdır kol hiç kullanılmamıştır..güncel tüm oyunları kendiniz yükleyerek veya 5 tl karşılığında yükletebilirsiniz veya istediğiniz oyunları söylersiniz ben yükletip teslim ederim

içindeki oyunlar..
    PES 2013
    UNCHARTED 1..2..3
    ASSASİNS CREED 3
    GRAND TURİSMO 5
    JOURNEY
    RED DEAD REDEMPTİON
    FİFA 13
    MGS 4 ( orjinal blue ray disk )
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat mobil de gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

fiyat mobil de gözükmüyor

tam sürüm yap bak

• Çok zekisiniz
    mobilden girenler için kolaylık olması niteliğinde yazdım onu konuyu başlatan arkadaş fiyatı yazı olarakta yazar diye düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

Çok zekisiniz
    mobilden girenler için kolaylık olması niteliğinde yazdım onu konuyu başlatan arkadaş fiyatı yazı olarakta yazar diye düşündüm

zekilik yapmak için yazmadım bilmediğinizi düşünerek yardımcı olmak istedim

• özür dilerim ozaman kusura bakmayın yanlış anladım cümle " tam sürüm yapaarak bakabilirsiniz" şeklinde olsaydı böyle bir problem olmazdı sizde ileride bu dediğime dikkat ederseniz sevinirim (Zorunda değilsiniz)

• sende haklısın ilanı da kirlettik iyice hayırlı satışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps3 e kinect mi geldi de ançartıt kolsuz oynanıyor da 1-2-3 ü bitirmiş olmana rağmen kol hiç kullanılmadı diye not düşüyorsun.
    ciddiyetle soruyorum.
  • hocam orjinal gamepad ı kullanmadım ..pc nin usb girişli kol la oynadım eyer isterseniz o koluda hediye veriyorum

• ayrıca arkadaşlar elektronik cihaz bu bence yerinde görüp test etmeden almayın.cihaz kozmetik olarak en ufak bi tozu dahi yok çizik felan asla..kafalarda en ufak bi şüphe kalmasın diye söylüyorum..menüsü türkçedir dediğim gibi istediğinizde 4.31 cfw versiyonu yükleyin korsan online oynayın isteyen olursa ben yüklerim orjinal hali bozulmasın diye hiç elleşmedim..saygılarımla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.