Şimdi Ara

PS3+1080P=?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar şu denklemi bi çözelim lütfen anlamadığım şey şu şuana kadar çıkmış 1080p olan bi oyun varmı? PS3 bize vaatedilenleri vermiyor gibi gözüksede oyun kaliteleri ortada god of war oyunu demosunu oynadık hepimiz ve 720p olduğuu biliyoruz 1080p olsa aradaki farkı nasıl ayırt edebiliriz ki 1080p oyun oynamadık hiç bunuda anlamıyorum neyse yorumlarınız bekliyorum teşekkürler

• gta 4 bütün çözünürlükte çalışıyo
  • darksiders aldım arka tarafında aynen şöyle yazıyo HD 720P 1080İ 1080P yani bu oyun full 1080P çalışır anlamınamı geliyo yoksa yalanmı
  • şakamısın ya?
  • Mgs4 1080p, bluray tüm filmler 1080p şu an aklıma gelmiyor ama bir kaç oyun daha var böyle 1080p
  • Şöyle bir liste buldum Google'da.

This is a list of games which have 1080p output (includes Native 1080p and Upscaled 1080p):

* 1942: Joint Strike
    * Age of Booty
    * Astro Tripper
    * Bioshock
    * Blast Factor
    * The Bourne Conspiracy
    * Burnout Paradise Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * Call of Duty 4 Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen. *this is not correct it is native 720p only and will be downgraded to a lower res if you do this.
    * Call of Duty: World at War
    * Calling All Cars
    * Civilization Revolution
    * College Hoops 2K7
    * Cuboid
    * Dead Space Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * Echochrome
    * Everyday Shooter
    * Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
    * Ferrari Challenge Trofeo Pirelli
    * FIFA 09
    * FIFA Street 3
    * flOw
    * Full Auto 2
    * Gran Turismo HD (not in PSN store anymore)
    * Gran Turismo 5: Prologue
    * Grand Theft Auto IV Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * High Velocity Bowling
    * The Incredible Hulk
    * Joust
    * Kung Fu Panda
    * Killzone 2 Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen. *this is not correct it is native 720p only and will be downgraded to a lower res if you do this.
    * Lair
    * The Last Guy
    * Legendary
    * LEGO Batman: The Videogame
    * LEGO Star Wars: The Complete Saga
    * Linger in Shadows
    * Mainichi Issyo
    * Mahjong Tales: Ancient Wisdom
    * Marvel Ultimate Alliance
    * Medal of Honor: Airborne
    * Mega Man 9
    * Mesmerize
    * Metal Gear Solid 4
    * Metal Gear Online
    * Midnight Club: Los Angeles
    * Mirror's Edge Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * Mortal Kombat 2
    * NBA 2007/2008/2009
    * NBA 2K7/2K8/2K9
    * NBA Street Homecourt Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * NHL 2K8/2K9
    * Ninja Gaiden Sigma
    * NBA Street Homecourt
    * Nucleus
    * The Elder Scrolls IV: Oblivion
    * Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * PixelJunk Eden
    * PixelJunk Monsters
    * PixelJunk Racers
    * PlayStation Home Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * Piyotama
    * Puzzle Quest: Challenge of the Warlords
    * Quantum of Solace
    * Rampage
    * Rampart
    * Ratchet & Clank: Quest for Booty Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * Ratchet & Clank Future: Tools Of Destruction Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen.
    * Ridge Racer 7
    * Rocketmen: Axis of Evil
    * Saints Row 2
    * ' All versions.
    * Snakeball
    * Söldner-X: Himmelsstürmer
    * Soldier of Fortune Payback
    * Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix
    * Super Stardust HD
    * Super Street Fighter II Turbo HD Remix
    * Tekken 5: Dark Resurrection
    * Tony Hawk's Proving Ground
    * Tori-Emaki
    * The Trials of Topoq
    * Requires deselecting 720p & 1080i from the Display Setup XMB screen. (not available in the PAL version)
    * Warhawk
    * Wipeout HD
    * Wolf of the Battlefield: Commando 3
    * Virtua Fighter 5
    * Virtua Tennis 3

Bu arada forumda daha önce de sorulmuş ve verilmişti.Araştırdım ama bulamadım.O zamanda tam liste verilmişti.Sanırım bundan daha kapsamlıydı.

• neredeyse hepsi eski oyun demekki artık yeniler 720p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K monitörde 1080p oyun oynamak
    3 yıl önce açıldı
    Ps4 30fps Pc 30fps
    5 yıl önce açıldı
    Xbox 360 NETFLİX
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fight Night Round 4 1080 p olarak çalışıyor.Grafikler süper bu arada :)
  • gta 4 e yeni gelen update le çok önceden beri 720p ya da 1080i yi kendin seçme olanağı kaldırıldı...
  • Şu an için tam anlamıyla 1080p oyun yok daha çıkmadı ama oyunu 1080p ye çevirip oynatan oyunlar var
  • gamer-x ÇOK GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN

1080P YAZAN

PS3 VE XBOX360 OYUNLARINDA ÖLÇÜM YAPILDIĞINDA

600 P YE DENK GELİYO

YANİ KESİK ÖTESİ

GTA 4
    DEAD SPACE

BUNLARIN 1080P OLDUĞUNA İNANIRMISIN SENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

gamer-x ÇOK GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN

1080P YAZAN

PS3 VE XBOX360 OYUNLARINDA ÖLÇÜM YAPILDIĞINDA

600 P YE DENK GELİYO

YANİ KESİK ÖTESİ

GTA 4
    DEAD SPACE

BUNLARIN 1080P OLDUĞUNA İNANIRMISIN SENCE

doğru bencede inanasım gelmiyo ozaman god of war a biraz haksızlık yapılıyo gibi yazık
  • GT5 prologue 1080 p upscale ama yeni çıkacak olan GT5 okadar gelişmesine ragmen aa sorunu giderilmesine ragmen Native 1080p demekki süreç ile alakalı bir durum
  • olay şu elimizde çok iyi çözünürlükte led tv yada lcd monitör bile olsa bu oyunlarla tam randımanı alamıyoruz anlamına geliyo demekki beklentilerimizi buna göre yüksek tutalım inşallah gt5 gereçekten 1080 p deneyimi yaşatır bize
  • gt5 native 1080p . yukarıda belirttim zamanında arastırma yaptım bu olay biraz surec ile ilgili bir oyunu 1080p native yaparsın ama 1 yıl gec cıkar oyle dusununmesela gow4 çıkıcak ve 1080p native olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: GoW_DH

gt5 native 1080p . yukarıda belirttim zamanında arastırma yaptım bu olay biraz surec ile ilgili bir oyunu 1080p native yaparsın ama 1 yıl gec cıkar oyle dusununmesela gow4 çıkıcak ve 1080p native olucak

hmm gow 4 çıkıcak oyunu yapımcılar bile konuşmuyorken sen 1080p native olucağını biliyorsun helal.

insanları bişeyler sallayarak kandırmamalısın hiç hoş değil gerçekten.

merlinde uzun zamandır yazıyorum dh de oraya yansıyor beni tanımdan yorum yazman normal.
    Sana örnek ile cevap vericem. GT 5 Prologue 1080p upscale ve aa eksikliği var bunda hemfikir herkes . şimdi GT5 çıkıyor sony 55 arkadaşımız merlinde de var kendisnin imzasına bakarsan 500.000 poligon 60 fps den bahsedilmiş eğer gt 5 demosunu oynadıysan aa eksikliğinin giderildiğini de görürsün ve çöz native 1080p upscale değil. demekki konsol bunu kaldırıyo . önemli olan süreçtir sence neden oyunların yapımı uzun suruyo o zaman 1 senede 1 oyun çıkar bu işler ole kolay olmuyo . ps3 de dikkat etmediğin şey yani gözden kaçırdıpın esas nokta şu başka platformlarda oyunların yenileri çıkınca eski vers ile çok farkı olmuyo örnekleri çok ama ps3 de bir oyunu bir sonraki vers hep daha iyi olmuştur üstüne koyuluyor yerinde saymıyor örnekleri çok . uc2 gt5 diye gider burdan birşeyler çıkartabilirsin kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: GoW_DH

gt5 native 1080p . yukarıda belirttim zamanında arastırma yaptım bu olay biraz surec ile ilgili bir oyunu 1080p native yaparsın ama 1 yıl gec cıkar oyle dusununmesela gow4 çıkıcak ve 1080p native olucak

ozaman geç çıksın ama tam çıksın sonuçta çabuk çıkartıcaz diye oyunu berbat çıkartmanın mantığı yok bakalım gt5 beklemeye değecekmi 1080p olarak dehşet olacağına eminim
  • Borderlands' ornegini verebilirim :

Bir cok oyun gibi 1080p destekliyor,ancak 720p ve 1080p arasında cok bir fark oldugnu soyliyemem.Ki zaten farketmisinizdir 1080p destekliyen oyunlar bile auto ayarlarda bırakırsanız oyunu 720pde acıyor.1080p oynamak istiyorsan manuelden diger butun cozunurlukleri kapaman gerekiyor.
    Bende hala olayı tam cozemesemde,720p destekleyen bir Killzone 2 Borderlands'den bin kat güzel grafikler veriyor.+Borderlands'de felaket fps dususleri oluyor(ki 1080p destekleniyor yazıyor ? )dokular yavas yukleniyor,bariz kasmalar oluyor.

Galiba pc gibi bakmamak gerekiyor ps3lere,1024 veya 1280 veya 1920 kadar bariz farklar ortaya cıkmıyor.
    Yani tamamiyle oyun firmasının elinde grafigin kalitesi,oyunun arkasına bakıp 720p veya 1080p gormek en azından simdilik cok birsey ifade etmiyor..
    Sırf 1080p destekliyen oyun daha oynama fırsatım olmadı,belkide full hd kavramını sindire sindire yedirmeyi planlıyorlardır..Sonucta herkesde full hd tvler yok,ve bu insanlara 1080p destekliyen tv zorunluluğu getirilirse belkide oyun satışları dusucek firma acısından..

Yanlışım varsa duzeltirsiniz..

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoin -- 20 Ocak 2010; 3:23:55 >

• Daha millet LCD'yi zor alıyor. Biz FULL HD'yi tartışıyoruz. Bütün oyunların FULL HD olması bir sonraki nesle kaldı. Yayılması için zaman lazım. 3 boyutlu televizyonları konuşmayalım bile. 720p yeterli bence. 132 ekran televizyonunuz yoksa farkı hiç hissetmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 20 Ocak 2010; 6:09:01 >
  • 1080P filmler için birde Arcade oyunlar için bu nesil yaratıldı.Ana çözünürlük 720P oldu çünkü,1080P"de çalışmak kolay değil,kaplamalar ve diğer herşeyin detayını ona göre yapmak ve sistemide ona göre optimize etmek gerekir.Ama yapımcıların bunu yapmaktansa 720P ortak çözünürlük yapıp iki konsolda da rahatça çalışabilmeleri tabiki daha iyi bir seçim.
    Bundan sonra ki nesil 1080P standart olur birde onun üstü ne varsa o gelir artık.Bu nesil bu şekil devam eder.Arada bir kaç tane native 1080P oyun tabiki gelir gelmez değil ama 720P çokluğunda aramamakta fayda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.