Şimdi Ara

PS2de Oyunları MemoryCardsız Kaydetmek Mümkünmü!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 21 Temmuz 2009; 13:34:34 >

• USB belleği Memory Card olarak kullanabiliyorsun. Forumda konusu vardı. Araştır derim.
  • Bende PSPde mevcut PSPyle yapılabilirmi?
  • Memory Card yazacaktın sanırım stick yazmışsın dostum.Ama memory stick i de memory card olarak kullanabilirsin.USB belleği memory card gibi kullanabildiğin gibi aynı mantık bu da...
  • hd takabilirsin alete isterser oyunu bile kaydedebilirsin
  • Ah bide uzun uzun anlatsanız. Cidden yorumlarınız beni çok şaşırtıyor. 2 Gün kafa patlattığım şey bukadar kolaymı gerçekten? HDD takıp kaydetmek. Tak-Kaydet gibimi kolaymı oluyor?

USBye kaydetmeyi denedim ve araştırdım. CDye atıp boot etmek. Sonra dosya oluşturup bişey bişey. Beceremedim. Bunlarda zormu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 21 Temmuz 2009; 13:40:16 >
  • PS2'in kalınsa;

Ayrıca hdd takmak için bir aparat var.Onu alıyorsun sonra masaüstü pc lere takılan hdd boyutunda hdd alıyorsun.O aldığın aparata hdd yi takıyorsun.O aparatıda PS2 ne takıyorsun.Gerekli yazılım ı var.O yazılımıda kurdun mu tamamdır...

Ayrıntılar için forumda arama yapabilirsin.

Ayrıca;

http://www.playstationturk.net/ps2/ps2dokumanlari/1-playstationa-hdd-takmak-resimli-anlatjem.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    usb bellekten oyun oynamak
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef kalın değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempaticks

Maalesef kalın değil..

Benim bildiğim;

Slim lerede oluyor ama tabiki o ağır hdd yi taşıman lazım.Kasasına takılcak yeri yok malesef slimlerin.
  • GoldPunch PM Attım
  • sırf save yapmak için slim ps2 ye dünyanın parasını verip hdd bağlamak amelelik olur. slim ps2 lerde usb hdd dan oyun oynayabilirsin ancak her oyun uyumlu olmaz. 8 mb memory card sana yetmiyorsa 64 mb memory card almanı tavsiye ederim. gitti gidiyorda 20-25 tl ye bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 21 Temmuz 2009; 19:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

sırf save yapmak için slim ps2 ye dünyanın parasını verip hdd bağlamak amelelik olur. slim ps2 lerde usb hdd dan oyun oynayabilirsin ancak her oyun uyumlu olmaz. 8 mb memory card sana yetmiyorsa 64 mb memory card almanı tavsiye ederim. gitti gidiyorda 20-25 tl ye bulabilirsin

evet haklısın ama eğer flash bellek takılabiliyorsa çokta mantıklı olur bu olayı bilen varsa anlatırsa çok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

quote:

Orijinalden alıntı: deliyimbiraz

sırf save yapmak için slim ps2 ye dünyanın parasını verip hdd bağlamak amelelik olur. slim ps2 lerde usb hdd dan oyun oynayabilirsin ancak her oyun uyumlu olmaz. 8 mb memory card sana yetmiyorsa 64 mb memory card almanı tavsiye ederim. gitti gidiyorda 20-25 tl ye bulabilirsin

evet haklısın ama eğer flash bellek takılabiliyorsa çokta mantıklı olur bu olayı bilen varsa anlatırsa çok memnun olurum

launch elf programıyla memory card daki save dosyalarını usb belleğe yedekleyebiliyorsun ancak hiç memory card kullanmadan direk save yapabileceğini sanmıyorum. böyle bir şeyi ben hiçbir yerde görmedim. yapabilen varsa anlatırsa güzel olur çünkü bunu yapabilmen için herşeyden önce oyunun bunu desteklemesi gerekir diye düşünüyorum. oyun oynarken makineyı boot edemeyeceğine göre yapılması çok zor bir durum. ayrıca ben 8 mb memory card a 40 tane oyun kaydedebiliyorum. kaba bir hesapla 64 mb memory card a nerden baksan 320 civarı oyun kaydedebilirsin. yani uğraşmaya pekte gerek yok bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.