arkadaşlar bugün yeni anakartımda ps/2 girişi olmadığı iiçn kadıköye gidip yazıcıoğlundan ps2 yi usb ye çeviren adaptörden aldım.geldim akşam taktım fakat klavye ve fare çalışmıyor.bunun sebebinin setimin kablosuz olduğuna bağlıyorum.peki ben şimdi ne yapacağım. lütfen bir akıl verin.belki anakartı bile geri vermeyi deniyebilirim.ne biçim iş yaa niye anakarta ps/2 girşi koymazsınız.tüm koymayan firmalara
bu tur donusturuculerde cakisma riski fazla oluyo. dedigin gibi klavye mousenin de kablosuz olmasi belki sorun yaratiyodur. bir de kablolu baska klavye mouse de dene bakalim.
aldigin urun nasi bise bilmiyorum ama piyasada satilan ucuz donusturuculer de sorun yapiyo bazen. belkin vs.. gibi markalardan dene bi'de.
problemi hallettim.sorun : bende 2 pc var ve tek klavye fare kullanıyorum bunu sağlayan aradaki çevirici ile uyuşmamış usb dönüştürücü.çeviriciyi çıkardım süper multimedia tuşlar falan herşey çalışıyor.
sorunun cozuldugune sevindim
ayni sorun su an bende var. laptop aldim yeni ps 2 slotu yok eski ps 2 klavyemi apart ile usb e ceviriyorum bagliyorum laptopa ve tanimiyo yardimci olursaniz sevinirim
arkadaşlar ben laptop için ps2 bağlantılı klavye aldım ama girişi yok laptopta ne yapabilirim cevaplarsanız sevinirim...