Şimdi Ara

[PS2] Smackdown v.s Raw 2008, Kariyeri Bulamadım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Baktım, baktım hiç bir menü de kariyer modu yok. Ben mi göremedim acaba?

• Smackdown vs Raw 07'yi tavsiye ederim. Bu arada 08 kariyer 7/24 modu, bu modla işi iyice bize yıkıp, kendi karakterlerimizi maç kazanarak değil de maç haftaları arasında yaptığımız bazı antremanlar ile overallerini arttırıyoruz. Neyse oynıyayım dedim, girdim Strength antremanına bir de ne göreyim, bizim karşımıza overali 85'ten aşağı karakter koymuyorlar. PEki amaç ne, belirli bir sürede rakibe bazı güçlü hareketler yapman lazım. Peki sonuç, sen 39 overaline sahipsin rakibin 85-95, başarısızlıkla sonuçlanıyor. Böylece ister istemez 07'ye dönüş yapıyorsun.

Orjinalden alıntı: lordhammer

Smackdown vs Raw 07'yi tavsiye ederim. Bu arada 08 kariyer 7/24 modu, bu modla işi iyice bize yıkıp, kendi karakterlerimizi maç kazanarak değil de maç haftaları arasında yaptığımız bazı antremanlar ile overallerini arttırıyoruz. Neyse oynıyayım dedim, girdim Strength antremanına bir de ne göreyim, bizim karşımıza overali 85'ten aşağı karakter koymuyorlar. PEki amaç ne, belirli bir sürede rakibe bazı güçlü hareketler yapman lazım. Peki sonuç, sen 39 overaline sahipsin rakibin 85-95, başarısızlıkla sonuçlanıyor. Böylece ister istemez 07'ye dönüş yapıyorsun.

Cevabınız için teşekkür ederim.
    07'i bitirdim. Kariyer modu çok güzeldi niye kaldırdıysalar.
    Neyse şu 7/24 Modu çözeyim ben. İyi oyunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.