Şimdi Ara

ps2 resident evil 4 tarzı oyun tavsiyeleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar resident evil 4 tarzı oyun tavsiyelerinizi bekliyorum birde su shadow of the colossus u bulamadım bi turlu onun tarzı nasıl ...

• RE 4 aksiyondur. Mercenaries DMC onimusha MGS SC Psi ops vs oyna
  • cold fear var ama eskidi biraz..
  • Obscure oyna..
  • Silent hill 4 (aksiyon daha az, problem ve gerilim daha fazla).
  • DOSTUM RESİDENT EVİL 4 ÜN TADINI ALDIYSAN EMİN OL BAŞKA OYUNDA AYNI TADI ALAMAZSIN HOŞUNA GİDEBİLİR AMA TADINI ALAMAZSIN SEN EN İYİSİ YİNE RE4 Ü OYNA
  • Hooop hoop bir dakika RE 4 öyle kolay eskiyecek bir oyun değil, oyunun Mercenaries modunu denedin mi Extras'a girip? Hayır ise çok şey kaçırıyorsun, çünkü abartısız oyunun oynanış süresini 4'e katlayan bir mod. Gir oraya, benim gibi rekorlar kır (), yeni silah, karakter aç, tekrar tekrar oyna. Takıldığın yer olursa kapımız açık, bir pm atarsın. Sana tavsiye, Leon'la Castle bölümünden başla, en az 4 yıldız yapki yeni karakter (Krauser denen komanda arkadaş, hastasıyım) açılsın. Sana kolay gelsin bu arada, rahat bir 10 gün kasman gerekir handcannon'u açmak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir hafta uğraştım, hardcannonu çıkaramadım. Krauser ve hunk la tamamda diğerleriyle beş yıldız yapamamıştım. Bir ara sıkılırsam tekar denerim.
  • hauntling ground,fatal frame,rule of rose, bunlarda yabana atılacak oyun deil yani.kaliteli yapımlar. TABİ hala oynamadıySan
  • cold fear arkdsın dediğ igibi biraz eskidi ama omdada müthiş yerler var
  • cok baba oyundur ya re 4 seprate ways modunu oyna mercanariesı oyna oynada oyna benim favorim ada
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

Ben bir hafta uğraştım, hardcannonu çıkaramadım. Krauser ve hunk la tamamda diğerleriyle beş yıldız yapamamıştım. Bir ara sıkılırsam tekar denerim.

Leon'la shotgun'u dene o kasap kılıklı arkadaşlar için. Ben şöyle yapıyorum, dizlere tabancayla sıkıyorum bir kaç tane tak tak diye, ondan sonra herif mayışmışken kafaya 3-4 tane koy shotgun'la, bak bakalım kalkabiliyor mu?Ada için de sniper'ı dene, canına oku ortalığın. Castle'daki kör ve Wolverine özentisi beyler için de çok basit yapacağın, bırak adam ta yanına kadar gelsin, sağa yada sola kaç, duvara yapışsın, ondan sonra shotgun'la yada bombayla güzel bir sopa çek, o da gider. Mermi sıkıntısı çekiyorsan (her iki adam için de diyorum) her bölümde patlayıcı variller var, adamlar ordayken ateş et tabancayla 2 tane patlatırsan ölmesi gerek diye hatırlıyorum, olmadı tabancayla 3-4 tane kafaya sıkarsın. Yok gene olmuyor dersen, YouTube'da oynayan adamların videolarını izle ve adım adım aynısını uygula, kesinlikle işe yarayacak çünkü oyun random olarak düşman yaratmıyor, çıkış noktaları falan belli bir hesaplamaya dayalı. Handcannon'da gayet güzel silah bu arada, tavsiye ederim. Ama bence PRL412 çok daha güzel bir silah, pro'da bitirsen oyunu açılıyor. Kolay gelsin dostum.

• cold fear vede silent hill4e bi bak derim ikiside çok süper oyunlar
  • valla re 4 un zevkını hıc bı oyundan alamassın ama cold fearı onereblırım sana
  • arkadaslar konuya imzamdaki basliktan devam edebilir misiniz??? boylelikle ps2 ile ilgili herseyi tek baslik altinda toplamayi saglamis oluruz. zaten ps2 ile ilgili konular azaldi, bari tek baslik altinda olsun ki daginiklik ortadan kalksin simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 28 Eylül 2007; 0:55:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.