Şimdi Ara

PS2 oyunları hangi DVD'ye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birkaç oyun kopyalıyacağım. ps2 oyunları için en iyi DVD hangisi... ben NT kullanıyorum ve 4x ile yazdırıyorum. gayet memnunum... bu gün 4 oyun kopyalıyacağım sizce hangi DVDye kopyalayım...? NTden başka denemediğim için bilmiyorum...

• Ben de NT yi çok iyi bir marka olarak biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 22koray

Ben de NT yi çok iyi bir marka olarak biliyorum.

Ona şüphem yok hocam, ben daha iyi bir marka var mı diye soruyorum?
  • Ben de NT yi kullanmaya devam et diorum.ama DMS de kullanabilirsin.
  • bence NT yi kesinlikle kullanma en iyisi İMATİON. hem bunda hız 16x ile çekebiliyosun
  • verbatim ve tdk süperdir
    bunlardan şaşmayın derim. 1000 e yakın dvd yazdım bugüne kadar çoğunluğu verbatim. sorunsuz sağlam duruyor hepsi.
    imation maxell philips için fena deil kullanılabilir iyi diyorlar ama şkayet edenler de var, ben kullanmadım hiç... bunlar dışında verilerinizi abidik gubidik diğer uyduruk medyalara emanet etmeyin arkadaşlar.
    sonradan başınız ağrır. ucuz etin yahnisi
    bi de PS2 için hangi medya olursa olsun kesinlikle duşuk hızlarda yazın. 8x in uzerine cıkmayın. mumkunse 4x hatta 2x en güzeli. uzun sürüyo ama yarım saat bekliyceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PontiSS

verbatim ve tdk süperdir
    bunlardan şaşmayın derim. 1000 e yakın dvd yazdım bugüne kadar çoğunluğu verbatim. sorunsuz sağlam duruyor hepsi.
    imation maxell philips için fena deil kullanılabilir iyi diyorlar ama şkayet edenler de var, ben kullanmadım hiç... bunlar dışında verilerinizi abidik gubidik diğer uyduruk medyalara emanet etmeyin arkadaşlar.
    sonradan başınız ağrır. ucuz etin yahnisi
    bi de PS2 için hangi medya olursa olsun kesinlikle duşuk hızlarda yazın. 8x in uzerine cıkmayın. mumkunse 4x hatta 2x en güzeli. uzun sürüyo ama yarım saat bekliyceksiniz

sağol dostum artık hepsinden ikişer tane alıp deniyecem... zaten aslında bütün DVD'ler birbirine yakın en önemli etken yazım hızı... ben 4x ten fazla yazdırmadım hepsi canavar gibi... tabi ki şimdilik . 1x açılsa onunla yazdıracam çünkü zamandan bol birşeyim yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Philips, Verbatim, Tdk, Hp, Princo, Dms, İmation gibi markaları kullandım. Bana göre fiyat/performans oranı en iyisi princo ile philips.
  • ya rakadaşlar dün akaşam bir mağazada adını hatırlayamadığım bir DVD gördüm. tanesi 2YTL idi. Dikkat ettim altı mordeğil beyazdı. bu akşam gidip 1 tane alacam. acaba bu PS2 nin okuma performansına ne gibi etki yapar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

ya rakadaşlar dün akaşam bir mağazada adını hatırlayamadığım bir DVD gördüm. tanesi 2YTL idi. Dikkat ettim altı mordeğil beyazdı. bu akşam gidip 1 tane alacam. acaba bu PS2 nin okuma performansına ne gibi etki yapar?

hangi mağazada gördün ? bende yıllardır o dvdlerden arıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atabanli

quote:

Orjinalden alıntı: *Lazrail*

ya rakadaşlar dün akaşam bir mağazada adını hatırlayamadığım bir DVD gördüm. tanesi 2YTL idi. Dikkat ettim altı mordeğil beyazdı. bu akşam gidip 1 tane alacam. acaba bu PS2 nin okuma performansına ne gibi etki yapar?

hangi mağazada gördün ? bende yıllardır o dvdlerden arıyorum

Trabzonda "NT" mağazasında... bu akşam alacam inşallah ışık vurduğu için öyle gözükmüyordur...
  • Aldın mı nasıl birşeymiş?
  • Markası Maxell... Üstü eyaz tabi altıda beyaz. üstünde 1-2X yazıyor. Tanesi 2YTL... Aynı markanın 1YTL olanıda var tabi onun altı mor ve 8X lik...
  • Arkadaşım dediğin DVD-RW mi. Bende de TDK'nın buna benzer bir modeli var. Bende 2 YTL'ye almıştım. Altı beyaz renk. Sanırım seninkide yeniden yazılabilir olanı.
  • bende medyanın türünü saorayım. (-) mi (+) mı hangi medyaya yazmak gerekiyor. slim ps2
  • iomega kullanıyorum gayet memnunum.
  • - ve verbatim medyaya yazın bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.