Şimdi Ara

-Ps2 Önemli -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ps2 almaya karar verdim bu korsan işi nasıl olacak böyle kaliteli çipler varmı kullanabileceğim ve divx oynatabiliyormu oynatabiliyorsa lense çok zararı varmı bu olayın bide piyasadan aldığım dvd,vcd ve divx leri nasıl izlerim çip takınca sorun vermez dimi bide dvd kopyalar içinde çip takılıyormu bu alete aslında benim amacım bu aleti dvd-divx-mp3 çalması için kullanmak ama oyun oynarken sorun çıkarmaması lazım birde uygun fiyatı ne bu aletin 300 ytl edermi sıfırı yani ben bu aleti hem vd-vcd-divx hemde oyun konusunda tam performans ile kullanabilirmiyim bana bu tüm özelliklerle ne kadara gelir sizce lütfen yardım edin acil 2-3 güne kadar alıcam.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemfrost -- 7 Ocak 2006 19:41:48 >

• çipli ps2 dvd leri oynatıyo kaliteli bi çip alırsan dms4 gibi..lensine çok zarar vermez...ama garantisi yok..
    ps2 divx mp3 vcd player değil arkadaşlar asıl amacınız buysa piyasada çok uygun fiyata divx dvd playerlar var..onları kullanın ..
    piyasadan aldığın dandik cd ve dvd lere çekilmiş divx ler vs ler ps2 nin lensini öldürür...

ps2 oyun makinesidir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 için tv hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.