Bildirim
Ps2 memory card nerede bulurum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam selam.
elden alabileceğiniz bir yer bence kalmamıştır artık..gittigidiyor olmadı ebay tarzı bir yerden 2.el araştırmanızda yarar var..zira 0 memory card da olacağını sanmıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: sochic
Bursada ps2 memory card nerede bulabilirim.
Dalga gececekler yazmasin ps4 umde var ama hala ps2 imle bazen nostalji yapiyorum.
Bende var istersen yollarım(hediye)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 20 Mayıs 2016; 23:29:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nınja
quote:
Orijinalden alıntı: sochic
Bursada ps2 memory card nerede bulabilirim.
Dalga gececekler yazmasin ps4 umde var ama hala ps2 imle bazen nostalji yapiyorum.
Bende var istersen yollarım
Cok iyi olur hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternetten satın alabilirsin. Arkadaş sıfır memory card bulamazsın demiş ama şuan piyasada Ps1 için bile aksesuarlar satılıyor.
http://urun.n11.com/sony-playstation-2/sony-ps2-8-mb-memory-card-hafiza-karti-P58605464?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell -
Dostum PS2 artık ölü bir konsol olarak görüldüğünden spotçular dahil olmak üzere herkes ürün satışlarını durdurdu, piyasada PS2 ile alakalı olan tek şey Dualshockları kaldı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X