Arkadaşlar merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim gelelim benim sorunuma. Benim slim ps2 im var ama bazı oyunlarda özelikle oyunların aksiyon sahnelerinda baya kasma oluyor ama bazı oyunlarda hiç kasmıyo mesela örneğin gta ların hepsi kasıyor (gta 3,gta vice city,gta san andreas,gta liberty city stories,gta vice city stories) bunların hepsi kasıyo mesela şimdi call of duty 3 bu oyun bende özellikle savaş sahnelerinde çok kasıyo ama diyelim god of war 2,black grand tursimo 4 bunların grafikleri daha güzel ama bunlar kasmıyo şimdi ben öncelikle deneyipte bi çözüm alamadığım şeyleri yazıyım benim makina çipli kasan oyunların orjinalini takdın yine kastı çipi söküp öle denedim yine kastı daha kaliteli çip taktırdım yine kastı dvd dendir diyip onkere düşük hızda başka dvd ye yazdım yine kastı lensdendir dedim oyunu usb bellekte açtım yine kastı ama zaten lensten olması imkansız çünkü loading süreleri falan oyunları çok hızlı açıyo fakat işte bağzı oyunların haraketli sahnelerinde dediğim gibi kasıyor ps2 tamircisinede götürdüm adam sadece göz ve cip deyiştirmeyi biliyo ps2 de kasma olmaz diyo ama yazdığım gibi göz ve çipte sorun yok orjinal oyunda denedim hata tv dendir diyede 4 ayrı tvdede denedim benim makina pal çipli gerçe çipli olunca ntsc de palda aynı makinada çalışıyo ama ben bi oyunun hem pal olanını hemde ntsc olanını denedim ama yine kastı 2014 hala ps2 oynamamın sebebide ben eski oyunları severim ps2 inde çok nostaljik bir sürü pc de olmayan oyunları var neyse daha önce bu sorunu yaşayıpta çözenler varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekürler.............
hocam sen her seyi yapmisin bayada masrafa girmisin benim verecegim tavsiyeleri de yapmisin zaten .D gg de 100 liraya ps2 var daha fazla masraf yapma al temiz bir tane oyna .) ama benden sana tavsiye hani 16. 4 4 .8 diye varya ps2 de onumu denesen optionda yada memory kartini cikart oyle oyna geriye diyecek bir sey kalmamis
ps2 de gercekten guzel oyunlar var mesela rulo of rose diye korku oyunu var denemedi isen dene ben bazen dos oyunlari bile oynuyorum ben eglenceli oluyor god of war god of war diyip duruyordu bir ara herkez aldim 1 gunde bitirdim diger oyununuda bir gunde bitirdim eee sonra bumu yani dedim grafik grafik vur vur vur kos kos kos kes kes kes oyun bitti bir gunde yani zevkler degisir .D yanlis anlasilmasin bende psp ps2 xbox wii var hepsinide oynarim