Şimdi Ara

Ps2 Emulator full calisir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar Pcsx2 0.9.4 versiyonu nihayet aylar sonra cikti p4 1.8, 256 ati radeon 128 bit, 512 ram sahibi baya dusuk bir pc ile wwe smackdown oyununu bu versiyonla 25 fps le oynama sansim oldu malesef elimde baska oyunda yok deniyemedim bunun harici bir oyunu ama daha onceki 0.9.2 versiyonla oyun 7 8 fps arasiydi.
    sanirim amd fx serisi veye intel core 2 duo ve iyi bir ekran karti olan arkadaslar butun ps2 oyunlarini sorunsuz emu yoluyla pcde oynayabilirler rapid adresi falan vermiyorum gerek yok zaten.
    resmi site adresi
    http://www.pcsx2.net/downloads.php
    sitede calisan oyunlarin listesi var genelde asagi yukari butun oyunlar calisir durumda son cikanlarda dahil olmak uzere
    Ps2 bios adresi
    http://videomatrix.free.fr/rubrique.php?page=emulateursplaystation2
    Burada LE BIOS PS2 NECESSAIRE (TRES RARE, merci clemdante) yazan yer altinda Telecharger basin ve biosu yukleyin.
    Emulatoru kurdukdan sonra pc yeniden basliycakdir extra fazla bir ayara gerek yok verdigim adresdeki biosu programi kurdugunuz yerdeki bios klasorune zipden cikartarak atmaniz yeterlidir zaten program kendisi biosu gorecekdir orjinal cd bendeki ve orjinalden direk bot ediyor oyunu yada bin image larida calistiriyor onuda denedim ayni oyunu bin image haline getirerek.

Baska bir sey gerek yok bundan sonra iyi bir pcye sahip olan arkadaslarin oyunlarin hizi ve en iyi ayarlari bizlerle paylasmasidir sanirim 256 bit destekli ekran karti, 1 gb ram ve iyi bir islemcili pc sahipleri ps2 oyunlarini rahatlikla oynayabilirler ayrica titresimli manetlerde calisiyor oda denenmisdir.

Hata mesaji veryiorsa directx9c son versiyonu ve NET Framework Version pcnizde oldugununa emin olun biosuda bios klasoru icien cikartin 32 bitlik ve 64 bitlik pcler icin versiyonlarda farkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakah74 -- 12 Kasım 2007; 21:23:47 >

• kopya ps2 oyunlarını açıyormu peki?
  • Elimde ps2 oyunu olsa denicem.Oynamak istediğim baya oyun var ps2 de
  • bende çalışmadı şimdi kapatılması gerekliyor dedi.
  • Bende de çalışmadı hocam gerçi pc dandik ama...
    Aman ne uğraşıyorum canım gider emektar ps2'mde oynarım
  • PS2 emusu falan beklemeyin daha, hala piyasada satılan bir cihaz belki bu yüzden bilerek çözmüyorlardır tam olarak emule edebilmeyi...
  • Denedinmi ? bu emulator 4 senedir var zaten arkadas ben 1 oyunu denedim zaten siteyi acip bakma geregini duysan 100 de 90 emu yapabildigini gorursun valla bravo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dual play uyumlu ps3 oyunları!
    12 yıl önce açıldı
    Psp ve Emulatorler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 2gb ram coreduo ,1950 pro ekran kartı var ve biraz ayardan sonra devil may cry 3ü 14fpsde oynadım.İlginçtir eskilerine oranla çok daha iyi çalışıyor.Hatta ilk bölümü bile geçtim.Belki bir nesil sonra emulatör ve ekran kartları ile gayet rahat 30 fps alınabilir.Kimbilir belki 880 ile 30 fps rahat veriyordur.
    Bu topici açtığın iyi olmuş arkadaşım,sayende biraz aksiyon yaptık Teşekkürler
  • bendede aşağıdaki sisteme sahibim daha açamadım.tabi onla alakası yok ama :)
  • bende resident evil 4 ü 30 fps civarı oynayabiliyorum ama yinede yavaş geliyor. sanırım iş pluginlerde bitiyor doğru ayarları öğrenmek lazım
  • kopya oyun çalıştıran oldumu?
  • denemek lazım yau ofiste de ps2 oynarız artık sıkılmak yok
  • EVET BENDEKİ KOPYA
  • Yahu PS2 emusunda tabiki back-up oyun çalışır ama şuan ki PS2 emulatörleri 5 para etmez. :) çünkü oyunlarda verdiği FPS değerleri çok düşük...

Düşünün yani sistemim çok güçlü olmasına rağmen denemiyorum bile zaten PS2 sahibiyim ne gerek var. :)
  • evet ya bende de ps3 var ne alakaysa
  • GT4 Var aksam denıycem haber verırım
  • dedıklerınızı aynen yaptım olmuyor bıos hatası verıyor makınem p4 3,0 2gb 533 ddr ram 8800 gts ekran kartı
  • çalışmıyor
  • arkadaşlar bende indirdim bu programı oyun olmadığı için deniyemiyuorum en kısa zamanda deniycem
  • Vallahi ps2'den sıkıldım ben.Fakat elimde çatır çatır çalışan PS1 ve DREAMCAST emülatörü var ve sürüyle oyun oynuyorum SHENMUE 1 SHENMUE 2 çekicem en kısa zamanda(link varda sıra gelmiyor)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.