Şimdi Ara

ps2 emulator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps2 için emulator bilenler indir linkini ve kullanımını yaza bilirmi çok lazımyüklüyorum am bişi yapamıyorum

• Arkadaşım hiç uğraşma, ben de zamanında çok uğraştım ama hiçbir işe yaramadı, sonunda gidip ps2 aldım (:

Bildiğim kadarıyla da şimdilik adam gibi çalışan ps2 emülatörü yok
  • yaw bende ps2 war ama bilgisayarda da oynamak istiyom
  • hacım böylesini de ilk görüyorum!

Controllerla yağ gibi performansta oynamak varken varken vasat fps de klavye ile oynamak istiyorsun çok ilginç

Hayır bilgisayarının donanımı iyi değil de sırf '' ulan boş boş duruyor bari kapladığı alanın hakkını versin'' diye kasacaksan da boşver değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

ps2 için emulator bilenler indir linkini ve kullanımını yaza bilirmi çok lazımyüklüyorum am bişi yapamıyorum

Burada istediğin bilgileri fazlası ile bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

hacım böylesini de ilk görüyorum!

Controllerla yağ gibi performansta oynamak varken varken vasat fps de klavye ile oynamak istiyorsun çok ilginç

Hayır bilgisayarının donanımı iyi değil de sırf '' ulan boş boş duruyor bari kapladığı alanın hakkını versin'' diye kasacaksan da boşver değmez

yok pc nin oldğu oda da tv war bazen oraya bakıyom rahat oluyo

quote:

Orjinalden alıntı: amuleten

quote:

Orjinalden alıntı: wandy

ps2 için emulator bilenler indir linkini ve kullanımını yaza bilirmi çok lazımyüklüyorum am bişi yapamıyorum

Burada istediğin bilgileri fazlası ile bulabilirsin

sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 2 Eylül 2006; 1:22:09 >

• Arkadaşım sistemin sağlam değilse fps yerlerde sürünüyor optimizasyon olayına çok kafa patlatman gerekecek oynadığına oynayacağına pişman olabilirsin yanlız demedi deme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii RVL001 MOD-HDMI
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sonucu açıklıyorum olmadııııııııı . denemicem artık boş wer ps de oynarım
  • Uyarmıştım Ama bak o topicde işi kıvıran arkadaşlar da olmuş istersen hemen pes etme..
  • yok yaw oyun bozulur mozulur sonra babamla denerim
  • arkadaşım gece gece renk kattın forumumuza ya
  • gece gece bende yatıyım bu gece(yani şimdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 2 Eylül 2006; 1:56:15 >
  • pm attım
  • bende çok uğraştım emu de denemediğim ayar kalmadı ama olmuyo.3,4 ghz işlemci 1gb ram 128DDR3 ekran kartı var yine de donuyo görüntü.nası çalıştıran anlamadım bi türlü.yapanlar yazsında nerde yanlış yapıyoz anlıyalım bari..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMTC

pm attım

***** lı bir yer çıkıyo senin mesaj da oraya ne yazcaz ''rap.....'' neydi o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.