Şimdi Ara

PS2 DivX ve LaunchELF sorunu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim butun forumu inceledim ama benim sornumla alakalı bir bilgi bulamadım eğer sorunumla ilgili forum başlığı varsa herkesten özür dilerim.
    Sorunum şu biliyosun SMS Player ile divx filmler izlenebiliyor ve gerçekten çok kaliteli bir program herkesede tavsiye ederim.Ben bu programla ilgili herşeyi halletim filmleride izliyorum fakat bu programı MC ye kayıt edebiliyormuşuz araştırmalarına göre ve böylece programı cdsiz çalıştırabiliyormuşuz.Ne yaptıysam bunun Memory e nasıl kayıt edebileceğimi bulamadım sürekli SMS Player cdsini takıp o şekilde filmi izlemeye başlatabiliyorum.Bunu bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.
    2. sorunum ise LaunchELF programıyla ilgili bir kaç sitede bu programın download dosyalarını bulup bilgisayarıma indirdim fakat içinden bin yada cue uzantılı hiçbir dosya çıkmadı normal çıkan dosyaları cd ye kayıt edip ps2 ye taktım doğal olarak okumadı :(
    bu tür dosyaları ps2 tanıcak şekilde cd ye nasıl kayıt edebiliriz??

bu konularda bana yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

• Sms player dosyalarını memory card'a kopyalasan bile, yine launch elf ile makinayı boot etmen gerekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

Sms player dosyalarını memory card'a kopyalasan bile, yine launch elf ile makinayı boot etmen gerekiyor...

aynen işte benimde sorunum bu bunu nasıl yapıcaz bir türlü yapamadım :( anlatırsan nasıl yapacağımı çok sevinirim
    bu arada üstteki linkte download adresini veren arkadaşada teşekkür ederim ama sorunum o değil ben o dosyayı zaten buldum bilgisayarımda şuanda mevcut fakat o indirilen dosyayı nasıl cd ye yazdırıp ps2 ye tanıtıcaz??
    normal o ınen dosyaaları bır dosya ıcıne extract edince ve cd ye yazınca ps2 okumuyo??
    bu 2 soruya yanıt verırsenız çok sevinirim bunları çözdüm mü zaten sorunum kalmıcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxcrow -- 10 Haziran 2008; 8:55:28 >
  • ya bir yardımcı olucak kişi yok mu yaa bu kadar ps 2 kullanan insan var ne diyim daha yaa....
  • Alttaki linkte kendi kullandığım launchelf cd sinin iso dosyası mevcuttur. Dosyayı indirip, nerodan veya başka bi imaj yazacak programdan bi cd ye yazdırın ve güle güle kullanın. sorun yaşayanlar olursa cevap yazın. yardımcı olmaya çalışırım..

LaunchElf:
    LauncElf - Rapidshare
  • Ps2 deki Mod cHİPİN nedir bilgi verebilirmisin ?
    Bildiğim kadarı ile bu mevzu mod chiple alakalı mesela DMS4 (Toxicos) kullanır, chipin sayesinde ps2 nin başlangıçını ayarlayabiliyorsun hdd denmi memorydenmi dvd denmi başlıyacağını yani onun haricinde birde matrix var dı yanlış hatırlamıyorsam,
    Benece chipin yok sa bu konuda boot olayına girme zaman kaybı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iso dosyasını olduğu gibi yani kalıp dosya olarak nerodan 4 yada 2 ile yazdır. sonrasında ps2 ye koy gerisini anlatmışlar zaten de bu memory card muhabbeti ne olcak, makina cartı görüyor içine gidiğim gibi donuyor, format dediler indridim mc killr diye birşey format atmadı failed deyip duruyor bozuksa niye içine girebiliyorum değilse niye silmiyor cartı söktüm içini temizledim, giriş ayakları kirlenmiş temizledim birleştirdim ama yine olmadı.tutupta ona para vermek istemiyorum launchELF boot dosyalarını USB DİSC e atsam (daha önceden anlatan oldu galiba) R1 le cd siz booth olsa bende artık memory açlışmadı dite 2 tel saçımı yolmasam olur mu acaba ?
    Saçma sapan şeyler yazmayın adama cinnet geçirtmeyin.
  • anons anlaşılmadı 4315 üslubumuza dikkat edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huscav -- 20 Şubat 2013; 20:29:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.