Şimdi Ara

PS2'de Online Oyun Oynama ve İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation2 sahibi oLan arkadaşlar biLirlerki cihazda bir inernet girişi vardır.Peki bu ne işe yarar ?
    -Online oyun oynayabilirsiniz.
    -İnternette doLaşabilirsiniz..

PS2 ile internete bağlanmak için öncelikle şunlara sahip olmalısınız

1-Bir adet PS2
    2-Bir adet Klavye + Mouse
    3-Bir adet USB Network Adapter ve de
    4-Bir adet DSL ve benzeri hızlı bağlantı.

Öncelikle alacağınız Ethernet Kartları (sadece 1 tanesini alacaksınız). Yalnız ismine cismine dikkat mutlaka ama mutLaka aynı olması lazım.

*3Com USB Network Ethernet Adapter 3C460B
    BAFO USB To Ethernet Adapter BF-310
    Belkin USB 10/100 Ethernet Adapter F5D5050
    Belkin USB 10/100 Ethernet Adapter F5V122-PC
    USB to Fast Ethernet Coverter SOHO-USBNET/100
    EdiMax USB Father Ethernet Adapter 10/100 EU-4201 (Öneririm)
    USB to Fast Ethernet Converter SOHO-USBNET/100

Bu Ethernet Kartlarından birini alıyorsunuz ve bağlantı kablolarını kullanarak PS2’ye bağlıyorsunuz....

Online oyun için size şu adımları takip etmenizi öneriyorum:
    Main Menu-Options-Network Setup-Hardware Setup-buradan USB Ethernet Adapter’i seçin.Sonra Connection Settings-Type-Connection Type- Auto Detect(DHCP) veya statik IP olarak ayarlayın.Deneme yanılma yoluyla Windows XP Network paylaşımı ya da Auto Detect yapın. Ayarları kaydedin, yani save settings e tıklayın ve çıkın.
    (Buraya dikkat eğer PS2’nizde Memory Card yoksa bu ayarları her konsolu açışınızda tekrar girmek zorunda kalırsınız)!!!

Buradan sonra oyunun Ana Menüsünden Network Play-internet’i seçin Konsolunuzda hangi oyun takılı ise onunla iLgili bölümleri kaç oyuncunun katıldığını ve ping’i göreceksiniz size tavsiyem güzelim yurdum bağlantısının ne denli sorunlu olduğunu bildiğiniz için en düşük Ping’li bağlantıya girmeniz... Mutlaka DSL veya yüksek hızlı bağlantı sahibi olduktan sonra PS2’niz ile online tadını çıkarırsınız...

En kısa zamanda resimli olarak bir rehber hazırlayacağım...

• baya başarılı bir çalışma olmuş saolasın dostum...

doğrusu ps2 nin arkasında ethernet gidişi olduğunu unutmuştum bile...

hiç online olyun görmedim ben yau yoksa dikkat mi etmedim ?

ne war mesela ??

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

baya başarılı bir çalışma olmuş saolasın dostum...

doğrusu ps2 nin arkasında ethernet gidişi olduğunu unutmuştum bile...

hiç online olyun görmedim ben yau yoksa dikkat mi etmedim ?

ne war mesela ??

Açıksası eskiden çok fazla oynanıyordu ama şu anda hiç oynayan yok online olarak zaten oynanırkende türkiyeden az kişi vardı kimse bilmiyordu şimdide herkes PS3 e geçti.

Herşey zamanında güzel.
  • Emeğine sağlık kardeş ama, kimse şu an PS2 için yukarda saydığın aparatları alıp para bağlamaz, bide bağlanmak için çin işkencesi, bi dünya iş, Online oynacaklar zaten çoktan yeni neslin kolaylığına alıştı bile, PS3, X360 dururken PS2 de online oynıycam diye hiç kasamam şahsen hoş bağlansanda kimseyi bulamazsın kolay, kolay....
  • Zaten yapımcılar PS2 için online servis desteğini çekeli baya oldu. Misal PS2'de bi Call Of Duty'i online oynamak artık hayal çünkü oyunun online servisine girmek istediğinizde artık online oyun desteğinin bu oyun için olmadığı uyarısını alıyorsunuz.
    Daha Fazla Göster
  • ancak internette gezinmeye yarar ama onlie oyun hayal. ya da iki ps2 sahibi arkadaş belki evlerden pes2009 kapışabilir (tabi online destegi varsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 2 Ocak 2009; 14:37:29 >

Orjinalden alıntı: unpop

ancak internette gezinmeye yarar ama onlie oyun hayal. ya da iki ps2 sahibi arkadaş belki evlerden pes2009 kapışabilir (tabi online destegi varsa)

PES 2009 un online desteği yok diye biliyorum yanlış duymuşta olabilirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.