PS2 oyunlarının kopyalandığı gümüş cd ler nereden bulunuyor,çok araştırdım bulamadım.
Bulamazsın:) ben de cok aradım zamanında ama piyasada gördügün gümüş ve altın denilen baskılı korsanlar yurtdışından geliyo ve yurtdışında direk korsan fabrikaları var yani adamlar kendileri üretiyo boş medyaları da.Ben ankara da en büyük firmalara da baktım oyle bos bedyaları yok.
Sağol arkadaşım,gümüş olmasa da bir DVD-R medya buldum,rengi altın sarısı,normal dvd medyalar gibi mor değil.Bu medya hakkında bir şeyler söyleyebilirmisin?
Sen Hangi Şehirdesin?
Kardeş ben ankara dayım.O kadar aramıştım sadece maltepe pazarında bi yerde olduğuna dair bi efsane duymuştum.Sora baktım bu gümüş altın korsanlar pek pahalı deil ve baya yaygın hem baskılı karizma falan peşini bırakmıştım davamın:) çunku bu tip dvd lere bilgisayar da gerek duyulmuyo naz yapan lensi eskiyen ps2 oluyo walla sen ankara da bulduysan yerini soylersen sevinirim.
nerde oo boş gümüşler hatırlıorum önceden ps1 oyunlar bile gümüştü sonra zaten maliyetio lmayan cdlere daha kalitesiz ve ucuz yapıp milleti delirttiler deli oluoyrum böylei şlere akılları sıra çakallar