Bende çakma ps2/ps3 kolu var ve tahmin edebileceğiniz gibi tüm tuşlar gıcırdıyor. analoglar rahat hareket etmiyor. düşünüyorum ki yağlanırsa bir nebze düzelir. şuan analoglar önümde kolun bağırsaklarını önüme saçtım ne yapmam nasıl yapmam lazım ??
Daha önce denedim gerek tıraş makinasında kullandığım yağ ile gerek de gres yağı ile. Hiçbir faydasını göremedim. Sanırım aşınmadan kaynaklanıyor yağsızlıktan ziyade. Zaten hassasiyeti de büyük ölçüde kaybediyorsunuz zamanla çektiğiniz yönde kalıyor analoglar. Geçmişte çok tecrübe ettim uzun zamandır 20-30 liralık kalitesiz çin malı ürünlerden olabildiğince uzak duruyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Silence34
Daha önce denedim gerek tıraş makinasında kullandığım yağ ile gerek de gres yağı ile. Hiçbir faydasını göremedim. Sanırım aşınmadan kaynaklanıyor yağsızlıktan ziyade. Zaten hassasiyeti de büyük ölçüde kaybediyorsunuz zamanla çektiğiniz yönde kalıyor analoglar. Geçmişte çok tecrübe ettim uzun zamandır 20-30 liralık kalitesiz çin malı ürünlerden olabildiğince uzak duruyorum :)
aynen aynen takılı kalıyor bazen kendi çabalarımla açıp bazı yerleri yağladım. baya bir düzeldi ama yine rahat hareket etmiyor.
20 30 tl verip sürekli yenisini almaktansa kaliteli bir tane alıp sürekli kullanmak daha akıllıca
Yağlamak çare olmaz diye düşünüyorum olsa bile bir kaç oynayış.