Şimdi Ara

PS1'de God of War'a benzeyen bir oyun var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• O kadar hizli oynayabileceğin bir oyun yok malesef.Ama pek çok oyun var güzel.AKUJİ(EĞER BULABİLİRSEN)aklıma pek bir şey gelmiyor.Gamespot'u açıp tüm ps1 oyunlarına bakabilirsin
  • god of tarzında tenchu yu tavsiye edebilirm.ps1 in güzel oyunlarından biridir.
  • Peki bir şey soracağım.Oynıyanlarına soruyorum.Ninja Shadow of Darkness nasıl bir oyun?
  • Dediğin ninja oyunu pek yavaş bir oyun sarmayabilir.Bence de tenchu 2'yi dene süper bence.
  • aksiyon oynayacaksan Apocalyptico var oynadığım en güzel oyunlardan birisi
  • PS1 in en iyi oyunu Final Fantasy IX dur.İngilizcesini bulursan tadına doyamazsın.Dört cdlik bir destan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

aksiyon oynayacaksan Apocalyptico var oynadığım en güzel oyunlardan birisi

OO ne oyundu Bruce wills modellenmişti ilk defa bi artis oyunda başroldeydi....One oyunu var god of la alakalımı derseniz godof un bilimkurgusu gibi aksiyonun dibidir oda...klasiktir....Bide bomba koyduğumuz bi oyun vardı o da aksiyondur vede güzeldir...
  • God of War gibi yok ama tps tarzında bir sürü oyunu vardır, mesela Tomb Raider. Benim en çok sevdiğim Legacy of Kain Soul Reaver idi.
  • evet mutlaka ONE oyununu olmadı AKUJİ(THE HEARTLES) i bulmalısın ikisinide bul ve oyna NE OYUNLARDI BEA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

aksiyon oynayacaksan Apocalyptico var oynadığım en güzel oyunlardan birisi

Oyunun ismi Apocalypse Müthis bir aksiyondu cidden oynamadiysan hic durma.
  • PSone'ın kaliteli bir aksiyon oyunu da Strider 2.

Capcom yapımı, pek bileni yoktur.

Tavsiye ederim.
  • FF9-Squaresoft un PS1 e hediyesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

PSone'ın kaliteli bir aksiyon oyunu da Strider 2.

Capcom yapımı, pek bileni yoktur.

Tavsiye ederim.

Bunu izledikçe aklıma ultimate alien ass kicker geliyor nasılsa.

• Final Fantasy diyen arkadaşlar bilmiyorum acaba FF7'yi oynayıp da Sephiroth ve Cloud'la tanışabilmişler mi? Aslında God of War gibi olmasa da destansı bir hikaye ve dev yaratıklar istiyorsan VAGRANT STORY derim. Bu oyunu yapanlar şimdi PS2'ye yapılmış olunan ve serinin en iyi oyunları arasında gösterilen FFXII'yi yapan ekip. Çok güzel ve PS1 çevresinde sadece RPG Fanları tarafından hakettiği saygıyı gören ve bence PS1'deki en iyi üç başlıktan biri. Hala oynamayanlar varsa aranızda onlara diyeceğim...

NE DURUYORSUNUZ!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Final Fantasy diyen arkadaşlar bilmiyorum acaba FF7'yi oynayıp da Sephiroth ve Cloud'la tanışabilmişler mi? Aslında God of War gibi olmasa da destansı bir hikaye ve dev yaratıklar istiyorsan VAGRANT STORY derim. Bu oyunu yapanlar şimdi PS2'ye yapılmış olunan ve serinin en iyi oyunları arasında gösterilen FFXII'yi yapan ekip. Çok güzel ve PS1 çevresinde sadece RPG Fanları tarafından hakettiği saygıyı gören ve bence PS1'deki en iyi üç başlıktan biri. Hala oynamayanlar varsa aranızda onlara diyeceğim...

NE DURUYORSUNUZ!!!

Sephiroth u yenmek için günlerimi gecelerimi harcadım.FF7 yi benim kadar oynayan yoktur.

• Kaç defa demiyeceğim ama o oyunda hayran olduğum bir kahraman varsa o da Sephiroth'tur. Cloud saf ve yiğit ancak köylü bir çocuktu. asalete ancak Advent Children isimli animasyon filmde kavuştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Kaç defa demiyeceğim ama o oyunda hayran olduğum bir kahraman varsa o da Sephiroth'tur. Cloud saf ve yiğit ancak köylü bir çocuktu. asalete ancak Advent Children isimli animasyon filmde kavuştu.

hikaye de sanki kendi yapmış gibi anlatıyodu.Ama gerçek çok farklıymış.O sephiroth'un klonundan başka birşey değilmiş
  • mortal kombat serisini seviyorsan "mortal kombat myhtologies sub-zero" yu öneririm.
  • MeTaL sLuG serisi

ne oyunde be harbi mükemmel

gerçi oynamıssındır ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.