Şimdi Ara

PS Vita sag analog stick sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vita'mi alali 1 hafta oldu ve ilk sorunlan karsilasdim.Bugün Uncharted oynarken farkettim, sag analog stick yukari basdimmi oyunda sürekli yukari dogru kayiyor.Yani kendilinden durmuyor.Sol sag ve asaya basdimmi normal.Basdim kadar gidiyor. Acaba baskalardada bu sorun varmi merak ettim.Yoksa yarin gerisi geriye göndercem.

EDIT: Konu kapanabilir. VITAda sorun yokmus. Sorun oyun ici motion aiming acik olmasi....delimemo3,5 kardesime tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzLaz -- 2 Mart 2012; 11:00:48 >

• Gecmis olsun.Cihaz bozuldu ve geri alcaklarini sanmam kullanici hatasi bariz:)Mutlu oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye mutlu oldun ? adamin para verip aldigi alet bozuldu diye mi ? Insallah mario oynarken cihazin coksun,anakart pert olsun mu diyelim bizde? Kiskancligin,hasetin bu kadari...pes diyorum

Hocam gecmis olsun bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 2 Mart 2012; 1:19:47 >
  • Kullanıcı hatasıyla ne alakası var, bariz ayıplı bozuk ürün. Hemen servise gönderin hocam. Üründe sağda solda düşmeden kaynaklı çizik, göçük vs. yoksa düşürdünüz diyemezler. Geçmiş olsun
  • Hocam geri gönderirken ürünün ayıplı olduğunuda belirtin, zaten netten aldıysanız 1 hafta içerisinde geri almak durumundalar. Ayıplı olduğunu söylerseniz aynen başkasına göndermelerine engel olmuş olursunuz. İkinci analoğu kullanmayan birisi alır daha sonra bu analoğu kullanması gereken oyun aldğında bozuk olduğunu anlarsa iş işten geçer alan arkadaş için
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludagkarinna

Gecmis olsun.Cihaz bozuldu ve geri alcaklarini sanmam kullanici hatasi bariz:)Mutlu oldum

Bir şey mi kaçtı mabadınıza da bu kadar mutlu oldunuz..
  • Merhaba hocam, geçmiş olsun öncelikle. Eğer sizin veya başkasının cihaza büyük bir darbe vurmadığından eminseniz, garanti belgenizi not düşerek geri gönderin-sanırım servise gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ uludagkarinna
    hevesini kursaginda birakacam, lakin ben Frankfurtda ikamet ediyorum.2 hafta geri verme hakkim var......

@degerli forum üyelerine
    Eyvallah sag olun arkadaslar......yarin ürünü aldim Vodafone müsteri servisini bi ariyayim.Aleti geri gönderirim.Wipeout oyununda belli olmadi, nezaman Uncharted indirdim, fark ettim.Kendi kendime sordum acaba normalmidir diye.
  • @DonsuzLaz
    Aklima kucukken cd alip , oyunu kurup, satan adama abi bu bozuk cikti diyip baska oyun almak geldi.
  • Motion aim aciksa ve oyunu oynarken elinizi hareket ettiriyorsaniz ondandir options controls dan motion aim i kapatip deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMemo3.5

Motion aim aciksa ve oyunu oynarken elinizi hareket ettiriyorsaniz ondandir options controls dan motion aim i kapatip deneyin

Hocam........aynen dedin gibinmis.Motion aim kapattim, oldu. Vallahi yüregime su serptin kardes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

Motion aim aciksa ve oyunu oynarken elinizi hareket ettiriyorsaniz ondandir options controls dan motion aim i kapatip deneyin

Hocam........aynen dedin gibinmis.Motion aim kapattim, oldu. Vallahi yüregime su serptin kardes.

insanları kucuk gormek ne karakterime ne aile terbiyime uygun degil fakat forumu takip ederim yillardir oyle her konuya yazmam ancak bizde en buyuk sorun fazla arastirmadan cihazlari teknik servise goturmek once kendimiz cozumu arastirmaliyiz gormus oldugunuz uzere analogunuzda sorun vs yok iyi oyunlar
  • delimemo 3.5 çözer sorunları, teknik servis moduna geçmiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzLaz

quote:

insanları kucuk gormek ne karakterime ne aile terbiyime uygun degil fakat forumu takip ederim yillardir oyle her konuya yazmam ancak bizde en buyuk sorun fazla arastirmadan cihazlari teknik servise goturmek once kendimiz cozumu arastirmaliyiz gormus oldugunuz uzere analogunuzda sorun vs yok iyi oyunlar

yardimin icin tesekkür ederim üstad.Arastirma konusuna gelince ....haklisiniz.O yüzden ilk bu forumdan bilgi almak istedim.Insanlari kücük görmek sözünüze anlam veremedim.Size karsi bi saygisizlik yapmadim umarim ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.