Şimdi Ara

PS Vita PS3 PS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9. sınıfım ps vita ya da ps3 almayı düşünüyorum. Fakat PS4 beklenmeli mi sizce? Sanırım 2014-2015 civarlarında çıkacak? Fakat o senelerde sınav dönemlerine denk geliyor 12. sınıf üni. sınavı falan sizce ne yapmalıyım? PS Vita mı PS3 mü, PS4'ü bekleme mi? Ayrıca şunu da belirtiyip taşınacağız babam 106 ekran tv alacakmış. Sağlam bir tv ile ps3 olabilir mi? Teşekkürler.

• Bugün kaçıncı PS4 konusu oldu bu bilmiyorum.Ama baydı artık.PS4 beklenmez.Çünkü daha duyurusu yapılmayan bir ürün en az 2 sene sonra çıkar.Soruna gelince PS3 en ideali.
  • Tamam teşekkürler.
    Edit: peki 160 gb ps3 alsam yeter mi? Daha fazlasına gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka97 -- 2 Aralık 2011; 21:51:10 >
  • Fazla bir fiyat farkı yok.320 lik al bence.
  • Yeterli olacaktır.
  • Yaklaşık 100-150 fark var. Bana göre 160 gb yeter de artar bile o farka da yeni bir oyun alabilirim diye düşünüyorum.
  • yani denildiği gibi çok ps4 konusu açıldı al ps3u 320 gb keyfine bak oyunlar da oturdu zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nedir bu PS 4 olayı hala anlamadım! Yahu nasıl bir konsol ki (ps3) bir üstü düşünülüyor... Ps3 al ki Ps 4 ün tadı olsun. MK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

quote:

Orijinalden alıntı: anka97

Arkadaşlar 9. sınıfım

Sorduk mu? Hayır. Soruna gelince hemen PS3 al, 11.sınıf olunca bana haber ver, PS4 al diyeceğim sana.

Sormana gerek yoktu zaten. Mesajın devamında neden yazdığımı anlamışsındır. Ayrıca teşekkürler.
  • eger ki hemen istiyorsan ps3 almayı hazır baban da 106 ekran tv alıcaksa ps3 ü de aradan çıkar ps3 kampanyalı tv ler vardı onlardan alırsınız
  • Bende ps3 var gayet memnunum ama ps vitayı'da sırf değişik bir littlebigplanet deneyimi yaşamak için alıcam acaba oyunları çok pahalı olurmu?
    Uncharted varken bunu söyledikten sonra "Run Like a Hell"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.