Şimdi Ara

PS Vita için Fifa Football Oynanış Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Adamın orda eleştirdiği psvitanın fiyatı değil, oyunların fiyatı.Sen bir önce yazdığın mesajı unutuyormusun ne yapıyorsun anlamıyom ki.İlk önce ps vita çok pahalı de sonrada arkadaşa katılıp, aslında pahalı olmadığını söylüyorsun..

    sen harbiden okuduğun şeyi algılayaman bir insanmışsın ben bunu anladım..seni gerçekten tebrik ediyorum..

    ben orda arkadaşa katılıp ps vitanın çok pahalı sonrada aslında pahalı olmadığını söylemedim..gözlerini açda oku..

    DİYORUM Kİ!!!!!
    ps vitada + o 1500-2000 tl arasında fiyatı olan telefonlarda bana göre pahalıdır..ben asla o fiyata telefon ve ps vita almam dedim..

    arkadaşta ps vitanın o telefonların yanında çokda pahalı olmadığını söylemiş..bu onun yorumudur..

    benim katıldığım nokta ise ps vitanın oyununlarının pahalı olduğu yönündeki yorumu..

    çünkü senin gibi insanların yazdıkları şeyleri anlamadan cevap vermektense herif kendi yorumunu yazmış konu ile alakalı bende onu tebrik ettim hepsi bu! kapiş!

    biz seninle ve senin gibi 3-5 kişi yüzünden konu dışında sürekli tartışıp duruyoruz..

    siz bana laf atın bende size gereken cevabı sıkılmadan vereceğim..taki siz anlayana kadar..

    Yazdığım şey sizin duymak istediğiniz şey olmayınca sağa sola sataşıp laf atmaktan başka bir iş yaptığınız yok..

    BANA GÖRE HER ZAMAN PS VİTA FİYATI NEDENİYLE GEREKSİZ BİR ALET OLACAKTIR ve REŞİT OLMAYAN BİR KİTLEYE HİTAP EDECEKTİR..bu kadar basit..!! şimdi gidip ağlayabilirsiniz!




  • Beyin hücresi gelişmeyen sadece ben değilim he.Baya bir kişi var.Sana karşı olan herkesin beyin hücrelerinde bir sorun var.Senin şu süper gelişmiş hücrelerden bize de ver de nasiplenelim..
    Çırpındıkça batıyorsun..
  • Reşit olmayan ile fiyatın ne alakası var.Biri bunu bana açıklasın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pritz21

    cikis oyunlari 3ds gibi cok kotu, ne oldu bu oyun piyasasina anlamadim adamlar artik alet cikartmak icin cikartiyolar. Oyunlar bir ikisi disinda, golf, dart, bilardo, plants of zombies gibi cep telefonu oyunlari :( madem konsol o kadar guclu cikar bir call of duty?

    Çıkmayacağına dair bir bilgi mi aldın.Varsa bir bildiğin paylaşırsan seviniriz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pritz21

    cikis oyunlari 3ds gibi cok kotu, ne oldu bu oyun piyasasina anlamadim adamlar artik alet cikartmak icin cikartiyolar. Oyunlar bir ikisi disinda, golf, dart, bilardo, plants of zombies gibi cep telefonu oyunlari :( madem konsol o kadar guclu cikar bir call of duty?

    Çıkmayacağına dair bir bilgi mi aldın.Varsa bir bildiğin paylaşırsan seviniriz..

    bi urunu bu kadar koru korune savunmayin, cikis oyunlarina bak kardesim ne zaman cikacak?2 yil sonra mi? 2 yil boyunca konsolu evde mi yatiracaksin? Akilli telefonlar bitirecek el konsollarini...
  • Körü körüne bir şeyi savunduğumuz yok.Sadece bir soru sordum.Cod'un psvitaya çıkmayacağına dair bir bilgi ve kaynağın varsa göster.Yoksa dallanıp budaklandırıp konuyu değiştirmeye gerek yok.Akıllı telefonlar ile el konsolları aynı sınıfta değil.Eğer öyle olsaydı, sony aptal mı vitayı çıkarsın. kendiside sonuçta bir sürü akıllı telefon modeli üretiyor.Hatta psphone diye telefon bile çıkardı.İkisi tamami ile farklı kulvarda.Sony vitayı akıllı telefon piyasasına rakip diye çıkarmadı.Umarım idrak etmekte zorluk çekmiyorsunuzdur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Beyin hücresi gelişmeyen sadece ben değilim he.Baya bir kişi var.Sana karşı olan herkesin beyin hücrelerinde bir sorun var.Senin şu süper gelişmiş hücrelerden bize de ver de nasiplenelim..
    Çırpındıkça batıyorsun..


    belli belli..başkalarını hemen olaya katan kimler ve destekçi arayan kimler apaçık ortada..

    ben sana yönelik söylemlerde bulundum..haa yazdıklarımı senin gibi anlayanlarda üstüne alınabilir..bir sakıncası yoktur benim için..

    sen birader al ps vitanı güzel vakit geçir ister 100 ister 1100 tl ödede al..bu senin sorunun..

    çok merak ediyorum kendi paranı kazanıpta mı alıcaksın şu aleti! 900 liraya..

    ev taksidi,telefon,elektrik,su,kredi kartı,araba taksidi gibi şeyleri kendi kazandığın paranlamı karşılıyorsunda konuşuyosun benimle..

    bunları yapan yada yapmakta olan birisi olsaydı zaten ilk mesajımdaki reşit olmayan insanların bunu kullanması bana saçma ve beni neden çıldırtıyor dememi anlardın..ki 10 cevap oldu sana burda meram anlatıyorum..

    neyse eğer seni kıracak rencide edecek birşey söylemişsem kusura bakma..biranlık tepkiyle,kızgınlıkla söylediğim söz olmuş olabilir..
    daha fazla uzatmak istemiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 19 Aralık 2011; 20:17:21 >




  • şu psp veya ps vita (el konsolları) fiyatları dolayısıyla çok gereksiz ve saçma sapan bir alet..şunları alıp kullanmak kadar gereksiz bir israf yoktur..ha 15 yaş altı çocuklar için uygundur falan filan ama reşit olmuş kişilerinde kullandığını gördükten sonra çıldırasım geliyor..500-600 tl yahu eğer illada bir el konsolu alınacaksa nintendo alırım arkadaş..
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    cocoloccomaya ben öncelikle sen başkalarının zevklerine saygı göstermediğin için senin yazına cevap yazdım isteyen istediği donanımı almakta aleti edavatı almakta serbest isteyen parayı mangalda isteyen şöminede yakar ben senin insanların keyiflerine böyle bir tepki vermene sinir oldum neyse önemlide değil olan olmuş bu arada
    insanlarla oğlumlu felan konuşmamaya çalışırsan daha iyi olur seviye düşmez senden yaşça büyük insanlar olabilir değil mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Körü körüne bir şeyi savunduğumuz yok.Sadece bir soru sordum.Cod'un psvitaya çıkmayacağına dair bir bilgi ve kaynağın varsa göster.Yoksa dallanıp budaklandırıp konuyu değiştirmeye gerek yok.Akıllı telefonlar ile el konsolları aynı sınıfta değil.Eğer öyle olsaydı, sony aptal mı vitayı çıkarsın. kendiside sonuçta bir sürü akıllı telefon modeli üretiyor.Hatta psphone diye telefon bile çıkardı.İkisi tamami ile farklı kulvarda.Sony vitayı akıllı telefon piyasasına rakip diye çıkarmadı.Umarım idrak etmekte zorluk çekmiyorsunuzdur..

    Sende cikacagina haber goster, ben cikis oyunlarindan bahsediyorum sen ne diyosun. Sana 2 yil sonrami cikacak diyorum. Akilli telefon piyasasi ayri ise neden nintendo cuvalladi, boyle bisey genel olarak bak...
  • Vay hala devam ediyomus tartisma :D
  • beyler siz videodan haber verin gerisi boş tınlamayın bile it ürür kervan yürür ben takip ediyorum ps vitayi ve ilk çıktıgında alcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.