< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 20 Haziran 2026; 18:27:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Nintendo 3DS veya DS’te çok süper oluyor. Orijinal haliyle emülatörsüz mükemmel akıcı çalışıyor. Alternatif olarak aklınızda bulunsun. 20 FPS derdi yaşamamış olursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam selam bir konu danışmak istiyorum. PKGJ'den oyun indirmeye başlıyorum örneğin 20 gb boş yer var kartta. indirmeyi yarıda kestiğim zaman 19.5 gb olarak kalıyor boş alan yani indirilen oyunun bir kısmı hala kartın içinde oluyor. bu yarım dosyayı bulup silme şansım var mıdır ? |
|
|
Save synch özelliğini henüz kurmadan bir yeni özellik de pkgj'ye geldi oyunların artık küçük resimleri listede görünecek. Çok güzel olmuş. From the VitaPiracy community on Reddit: [PKGJ v0.61] Has been updated to include Thumbnail images for both Vita and PSP https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1ulxkf2/pkgj_v061_has_been_updated_to_include_thumbnail![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 3 Temmuz 2026; 16:47:29 > |
|
dün markete güncelleme bugün adrenaline'e coştular iyice. başka şeyler uğraşmaya değmezdi ama dax formatını desteklemeye başlamış adrenaline. Benim tüm arşiv dax ama hepsini silmeyi düşünüyordum diskte yer açmak için çünkü pkgj artık iso formatında indirebiliyor ne yapayım karar veremedim iso değil de en azından cso olsaydı pkgj formatı :/ aboooov bu özellik dax'tan bile iyiymiş her bir oyun için farklı eklentiyi aktif deaktif özelliği geldiğine göre hangi oyunda hangi gepatch versiyonu çalıştığına göre bir tablo hazırlansa çok büyük kolaylık olur. illaki biri de çıkar yapar. qwikrazor87 'ın anısına diye ithaf yapmışlar :/ edit 1 saatlik kurcalamadan sonra eski versiyona geri döndüm eklentileri farklı bir okuma yöntemi var bu CFW'in hatta kurtarma menüsü içine klasik eklentileri yeniye aktar diye bir satır eklemişler birini aktarıyor diğerini aktarmıyor elle aktarmak isteyince görmüyor gıcık oldum gıcık. Yine de buna güncelleyecek iseniz önce content manager ile adrenaline yedeğinizi alın çünkü ben o şekilde kurtarabildim, eski modülleri yenilerin üstüne kopyalamak işe yaramadı. From the vitahacks community on Reddit: Adrenaline v8.0.0 Release https://www.reddit.com/r/vitahacks/comments/1umum1b/adrenaline_v800_release< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 4 Temmuz 2026; 22:28:8 > |
|
|
DS emulatörünü kullanmaya başladım home tuşuna basınca bir şey çıkmıyorsa home ve X tuşuna aynı anda basınca ekranlar arasında geçiş yapıyor mu? Prof Langdon oynuyorum diğer birçok oyunu denedim sorunsuz hem de 60 fps çalışıyorlar. Zelda'da sorunlar olabiliyor. |
|
|
PS2 kaplamalı versiyon bir de Rusların modifiye ettiği ek görevlerin olduğu versiyonu var bunun. Bu ps2 kaplamalı Just a moment... https://cdromance.org/psp/grand-theft-auto-liberty-city-stories-ps2-assets-hackBu da Sindacco Rusların modlu oyunu |
|
yeni port kart oyunlarını severim kopyalıyorum hemen. bir tur oynadım çok eğlenceli quicktime eventlerle daha etkili savunma ve vuruş çok sayıda animasyonlu kartlar rengarenk güzel bir kart oyunu. 440 mb yer kaplıyor kartta. From the VitaPiracy community on Reddit: Adventure Time: Card Wars Data Files ❗️ https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1upb7iq/adventure_time_card_wars_data_files![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 7 Temmuz 2026; 15:40:30 > |
|
Bence sende kubridge.skprx (version 0.3.1) değil de eski bir versiyonu var olabilir bu eklenti olmadı mı sorun yaşayacağını emulatörün kendisi söylüyor. Bunu arat ve plugin klasörüne kopyala tekrar bakalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 8 Temmuz 2026; 17:29:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|