Şimdi Ara

PS Vita FIFA Soccer yardim ve ipuclari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorum acik ve net.

World Cup 98 den beri hicbir fifa oyununu oynayamamis,becerememis bir kisi icin FIFA soccer da basarili olma taktikleri,ipculari paylasabilecek arkadaslar var mi forumda?

Fifa soccer i gercekten seviyorum,grafikler olsun oynanis tarzi olsun cok hos ama CPU yu semi-pro zorlukta bile zor yeniyorum.Online da gelen 6 atiyor giden 7 atiyor.Rezillik diz boyu..adamlar fantezi yapiyorlar 5 golden sonra..

Aramizda hasta derecede FIFA bagimlisi olan kisiler vardir mutlaka..dedigim gibi WC 98 den sonraki fifa oyunlarini bir turlu kiviramadim.PS3te de hic fifa oyunu oynamadim gibi birsey..

Yardimci olabilirseniz cok sevinirim..taktik olsun,formasyon olsun,bilinmeyen tus kombinasyonlari olsun vs.

• Hiçbir taktik değişiklik yapmadan online modda gelene 3 gidene 5 atıyorum. Sanıyorum burada sahayı geniş görmenin ve pas atacağın adamın boşta olup olmadığını görebilmenin etkisi de var. Kamera açlarınla oyna derim.

Ayrıca topu fazla ayağında tutma. Sürekli verkaç yaparak da ilerleyebilirsin.
  • Sagol hocam..dediklerini dikkate alcagim.Kamera acisi '' Tele '' bende.
  • gol atmak cok basitlesmis fifada. online modda 13 mac yaptim 13 mactada galibiyet aldim. fps dusmesi, rakibin oyundan kacmasi biktirdi beni. kariyer moduna basladim 2. lig takimiyla 30 macta 79 gol attim.
    Bu arada turkcso musait oldugunda kapisalim seninle fifada :)
  • Nasil aliyorsunuz hocam o kadar galibiyeti..Valla var bu isin bir sirri ama cozemedim daha.1 galibiyet alsam online da 30 takla atacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Nasil aliyorsunuz hocam o kadar galibiyeti..Valla var bu isin bir sirri ama cozemedim daha.1 galibiyet alsam online da 30 takla atacam

hocam wold cup 98 den beri oynamamışsınız rakibin fantezi yapması çok doğal Ps3 ü ilk aldığımda fifa wold cup 2010 oyununu almıştım ilk 10 maç neredeyse pozisyona giremiyodum gelen geçen 5er tane atıyodu. yavaş yavaş oyuna alınca birde Oyunun sistemini kavrayınca galibiyetler başlıyor. Bence vitaya karşı oynayın alıştırın kendinizi daha sonra online oynayın.

• Tek kelime , sürekli ileri oynama , ver kaç ile bu iş bitiyor.

Fifa soccer da en gıcık olduğum şey havadan ara pası koşma tuşuna basılıyken havadan pas atamıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesela güçlü bir takımla oynuyorsan sol üstte bulunan yön tuşlarından aşağıya basıp ordan high pressure yi seçebilirsin veya güçlü bir takımsan oradan posession veya counter attack. alt tuşuna bastığında da ofsayt tuzağı felan yapabiliyorsun ama zamanında yapmazsan işin içinden çıkmak zor tabi
  • bu arada uzaktan sutlarin neredeyse %90'ı ya gol ya korner Her korner %95 golle sonuclaniyor. Kornerden 25 - 30 tane gol atmisimdir herhalde. Boyle olunca gercekciligini kaybediyor oyun.
  • Sagolun arkadaslar yardimlariniz icin.ben biraz kariyer modunda takilayim..online da hic acimiyorlar cunku dalga geciyor herifler oyundan soguyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.