Şimdi Ara

PS VITA Almayı Düşünüyorum ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar vita almayı düşünüyorum ama hiç el konsolu kullanmadım. Birkaç sorum olacak, yanlış bi soru sorduysam kusura bakmayın el konsolu konusunda epey cahilim..

1.Oyunları oynamak için İnternet bağlantısı olması gerekiyor mu?

2.Herhangi bir account açma aylık ücretli hesap alma tarzı şeyler var mı?

3.Oyunları türkiyede rahatça bulabilir miyim?

4.Oyunları nasıl yüklüyoruz. Normal PC gibi mi yoksa farklı mı?

5.Daha önce çıkmış yada yakında çıkacak vita exclusive sağlam oyunlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

PS VITA Almayı Düşünüyorum ama?

Arkadaşlar vita almayı düşünüyorum ama hiç el konsolu kullanmadım. Birkaç sorum olacak, yanlış bi soru sorduysam kusura bakmayın el konsolu konusunda epey cahilim..

1.Oyunları oynamak için İnternet bağlantısı olması gerekiyor mu?

2.Herhangi bir account açma aylık ücretli hesap alma tarzı şeyler var mı?

3.Oyunları türkiyede rahatça bulabilir miyim?

4.Oyunları nasıl yüklüyoruz. Normal PC gibi mi yoksa farklı mı?

5.Daha önce çıkmış yada yakında çıkacak vita exclusive sağlam oyunlar var mı?

Sırayla cevaplayayım o zaman

Cevap 1) Hayır gerekmiyor.

Cevap 2) Eğer ücretsiz oynamak istersen yok tabii ki. Fakat ps plus açarsan oyunlarda indirimlerden faydalanır ve her ay ücretsiz 2 oyun alırsın.

Cevap 3) Tabii ki bulabilirsin. Ama sana tavsiye Teknosa Bimeks gibi marketlere bi dünya para dökmek yerine Gittigidiyor,Sahibinden,Sanalpazar ve en önemlisi forumun 2.el bölümünden almak istediğin oyunu alabilirsin.

Cevap 4) Oyunu yüklemek için psn'den satın alıp indirmen lazım. Yani steam gibi düşün alıyorsun ve indiriyorsun silsen bile hesabında kayıtlı kalıyor.

Cevap 5)Daha önce çıkmış sağlam excluslive oyun olarak Uncharted,Killzone,Little Big Planet gibi oyunlar var.Bu saatten sonra indie harici sağlam oyun gelmeyecek gibi gözüküyor.

• 5) Freedom Wars, Oreshika, Digimon : Cyber Sleuth, Natural Doctrine, Stranger of Sword City, Sword Art Online : Hallow Fragment, Murasaki Baby, Tales of Hearts R gibi saglam oyunlar geliyor. Bu tarz oyunlar seviyorsan hicbir sorun cekmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 29 Haziran 2014; 1:46:57 >
  • Jellal Fernandes kullanıcısına yanıt
    4. soruda oyun yüklemek derken kutulu aldığın oyunu nasıl yüklüyoruz demek istemiştim. İlla psn hesabı almak lazım mı Direk yükleyip oynayamıyor muyuz?
    Birde Gravity Rush,Soul Sacrifice ve Tearaway gibi oyunlar nasıl sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBearded -- 29 Haziran 2014; 14:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

4. soruda oyun yüklemek derken kutulu aldığın oyunu nasıl yüklüyoruz demek istemiştim. İlla psn hesabı almak lazım mı Direk yükleyip oynayamıyor muyuz?
    Birde Gravity Rush,Soul Sacrifice ve Tearaway gibi oyunlar nasıl sizce.

kutulu aldığın oyunu yüklemiyorsun zaten. direk takıp oynuyorsun.
  • Almadıysanız buyrun.
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=173062734&rnd=1654

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi anlamda PS VITA almayi dusunenler (2. el olur derlerse) PM atsin.
    Ikamet: Mersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps Vita hala alınır mı
    2 ay önce açıldı
    PS3 Alacağım Ama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.