Şimdi Ara

ps storedan alışveriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • para karta eklenemedi hatası çıkıyor beyler, 1 aydır deniyorum ara vererek olmuyor , nedir bunun çözümü bilen var mı

edit:başka kartlada denedim olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfisc96 -- 1 Aralık 2013; 12:20:58 >

• kart ad soyad adres hepsi doğru mu ? denediğiniz us mu tr mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

kart ad soyad adres hepsi doğru mu ? denediğiniz us mu tr mi

hepsi doğru hocam ya, tr de denedim tabiki

daha önceden alışveriş yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfisc96 -- 1 Aralık 2013; 12:26:54 >
  • kart y.dişina kapalı olabilir ama daha önce yapmissiniz verdiği hata nedir hata kodu fln mı veriyor
  • quote:

kart y.dişina kapalı olabilir ama daha önce yapmissiniz verdiği hata nedir hata kodu fln mı veriyor

error diyo,

wallet not your card added falan diyo

edit:ha birde aldığım kart başkaydı onunla denesem olur mu ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfisc96 -- 1 Aralık 2013; 12:37:50 >
  • kartda para olmayabilir visa master larda sorun yok ben us den dün aldım tr yi kullanmadım ama
  • quote:

kartda para olmayabilir visa master larda sorun yok ben us den dün aldım tr yi kullanmadım ama

para var hocam 400 tl var alacağım şey bf4 premium, 115 tl. cart master card ama olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman kartla ilgili bi sıkıntı var başka kart deneyin bence .
  • ya beyler yardım edin
  • internetten alabileceğim bir site yok mu bf premiumu ? eanın sitesi falan ?
  • pcden denedim bunu diyor

We've encountered an error while processing your order. The transaction has not been completed. Please try again later.
  • Ayni sorun bende de var. Bir sorun oldu diyor surekli. Sonyi ariyorum bekleyin bir kac gun diyorlar cildiracam artik. bir haftadir psn plus almaya calisiyorum.
  • şu linkteki elemanla bağlantı kurarsan yardımcı olur hocam. istediğin oyunu söylüyorsun senin adına alıyor. kodunu veriyor psn den indiriyorsun.http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-4-orjinal-ps3-indirim-98291086
  • Us psnin premium u oluyorsa amazondan al

http://www.amazon.com/Battlefield-Premium-Service-Online-Game/dp/B00EP13M28/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1386328650&sr=8-5&keywords=battlefield+4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 6 Aralık 2013; 13:21:16 >
  • Aynısı bana da oluyor daha bir kaç ay önce alışveriş yapmıştım. Şimdi her seferinde farklı bir hata veriyor.....internetten alışveriş bu kadar zor olmamalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.