Şimdi Ara

Ps Store Kredi Kartı Geçersiz Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psn store kredi kartı geçersiz hatası alıyorum indirimler bitmek üzere ininal kart a para koyupta almaya çalışssam aynı hatayı alırmıyım ?

• Benim kartta tr de geçmiyor endoda geçiyor. Bekleyin 10 15 gün ve başka kartla deneyin. Tr psn için cepteteb kullandım son seferde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    beklemek sorun deilde indirimler kaçıyor :)
  • Ps4 sistem üzerindende denediniz mi hocam. Ben netten hep sorun yaşıyorum ama ps4 üzerinden direk alabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gepe

Ps4 sistem üzerindende denediniz mi hocam. Ben netten hep sorun yaşıyorum ama ps4 üzerinden direk alabiliyorum.

Endonezya da haklısınız ama te de fark etmiyor. Aşırı oyun aldım indirimlerde ondan oldu galiba

• gepe kullanıcısına yanıt
    mobil storeden , ps 4 sisteminden , pc sisteminden heryerden denedım 0,45 tl provizyon da bekliyor sürekli bankayı aradım sony taraflı dedi sonyi aradım sonyde kendi kendine kalkmasını bekleyin dedi boş konuşuyorlar anladığın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

mobil storeden , ps 4 sisteminden , pc sisteminden heryerden denedım 0,45 tl provizyon da bekliyor sürekli bankayı aradım sony taraflı dedi sonyi aradım sonyde kendi kendine kalkmasını bekleyin dedi boş konuşuyorlar anladığın

az önce 1i yeni açtığım toplamda 2 hesaptan; 1i enpara 1 i ceptetep diğerleri kredi kartı olmak üzere 5 karttan denedim; sonuç olmadı. Enpara ile 250k rp attım endoya .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE PLAY banka kartı ekleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sinir bozucu birşey benimde başıma geldi kendi kendine 1 ay sonra düzeldi.Hata aldığım Zaman'da bile kartımda limit vardı adres aynı herşey aynıydı hiç birşeyi değiştirmedim kendi kendine düzeldi saçmalık yani.

• hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Sistemin kararsızlığı hocam. Ben hem trde hem endoda netten problem yaşıyorum ps4 üzerinden alınca hiç sorun olmuyor iki psn de de

• Ad soyadı türkçe karakter ( büyük i harfi dahil ) kullanmadan yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Ad soyadı türkçe karakter ( büyük i harfi dahil ) kullanmadan yazın.

Öyle yapıyoruz zaten hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.