Şimdi Ara

PS Store indirimleri geri döndü! İşte dikkat çekenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senin gibi insanlar çok boşlar hatta o kadar boşlar ki hiçbir kabiliyetleri olmadığı için başkalarının yaptığı herşeyi eleştirmekten başka bir işe yaramıyorlar.Bir kere de şu ülkede yapılan yada yapılmaya çalışılan işleri eleştirmeyin ya,ha eleştireceksiniz boş boş eleştirmeyin en azından önce bir kendinizi doldurun hiç olmazsa dolu dolu eleştirmiş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar indirimli mi?

• Malesef indirimler Türkiye'ye gelmedi ve dedikleri gibi bizim ülkeye göre degil.

bundan önceki indirim baska bir indirimdi.. bu ise ilk bahar indirimi.

Simdi yapancilar her iki indirimdende faydalandi malesef.

• milletin dışarı çıkamamasını fırsata çevirmeye çalışan PS Türkiye ekibinin çorbasına tuz olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: 007css

Senin gibi insanlar çok boşlar hatta o kadar boşlar ki hiçbir kabiliyetleri olmadığı için başkalarının yaptığı herşeyi eleştirmekten başka bir işe yaramıyorlar.Bir kere de şu ülkede yapılan yada yapılmaya çalışılan işleri eleştirmeyin ya,ha eleştireceksiniz boş boş eleştirmeyin en azından önce bir kendinizi doldurun hiç olmazsa dolu dolu eleştirmiş olursunuz.
    Oyuna kötü demedim, ekibe kötü demedim sadece bir gercegi dile getirdim. Yoksa oyun gayet güzel duruyor. Elestiri beraberinde gelisimi getirir. Tabi elestiriden anladiginiz seye bagli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Oyuna kötü demedim, ekibe kötü demedim sadece bir gercegi dile getirdim. Yoksa oyun gayet güzel duruyor. Elestiri beraberinde gelisimi getirir. Tabi elestiriden anladiginiz seye bagli.

Alıntıları Göster
    haklısın hocam oyun güzel ama 8 senede yapılacak bir olayı yok tam sürüm bile değil bağımsız yapımcıların oturup 2 senede yapabileceğine eminim tabi kendilirede biraz şu teşviklerin etinden sütünden faydalanalım demişler
  • Özür babında bir kaç birşey yapar insan bu ne len dünün aynısi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben indirim felan göremiyorum.

Ps Türkiye yine sıvamış.

1 tl dahi vermem.
  • Gelse ne olacak ki bu fiyatlara mı indirim deniliyor. Geçen sene ki fiyatları getirmişler . Sömürmeye devam şakşakçılar nerdesiniz

• maşa ALLAH

• Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Hepsi çok güzel indirimler şahane

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.