Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.534
Cevap
698
Favori
881.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bence çok kaliteli eserleri kaçırıyorsun. Neyse ki sende bu durumun farkındasın. Bir an önce korku dünyasına girip en azından Resident Evil 1, 2, 3, 4, 7 ve Village, Silent Hill 1 ve 2, The Evil Within I ve II, Alan Wake I ve II, Outlast I, II ve III, Fatal Frame I, II ve III, Alien Isolation, Soma, Visage, Madison, Amnesia serisi, Dead Space serisi, Layers of Fear serisi, Little Nightmares serisi, The Dark Pictures Anthology serisine bakmanı mutlaka öneririm.

Korku türüne girmek isteyenler için sanırım en iyi oyunlar The Dark Pictures Anthology serisi olabilir. Ancak onda da karakteri çok fazla kontrol etmiyorsun. Genelde film gibi oturup izliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 21 Ekim 2025; 13:23:18 >

Selam Arkadaşlar! Kasım ayında kaldırılacak oyunlar açıklandı. Görsel, Japonya PSN'inden alınmıştır ancak genellikle kaldırılan oyunlar tüm bölgeler için aynıdır. Ayrılacak oyunlar şunlardır:

• Battlefield V
    • Like a Dragon: Ishin!
    • Digimon Survive
    • Synapse
    • Travis Strikes Again: No More Heroes
    • Football Manager 2024 Console
    • Daedalus: The Awakening of Golden Jazz

Aralarından beğendiğiniz ve oynamaya değer gördüğünüz oyunları 18 Kasım Salı gününe kadar indirip tecrübe edebilirsiniz. Herkese keyifli oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 21 Ekim 2025; 12:41:39 >

• Yakın zamanda indirim gelir mi acaba :)

evet ya kesinlikle gaza geldim alan wake 2 indiriyorum yani sony bile diyor sen korku oyna diye halloween diye korku oyunları veriyorum :D alien Isolation oynamıştım gerçekten çok güzeldi last of us oynuyorum zaten o korku değil daha çok gerilimli gibi ki bence korku oyunlarında o bilinmezlik ne olacağı asıl keyfi veren o diye düşünüyorum bugünden sonra korku oyunlarına başlıyorum :D imkan varken bu zevkin tadını çıkaralım ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Lord'um siz Alien Isolation'ı bitirdiyseniz yukarıda saydığım oyunları çok rahat bitirirsiniz. Alien Isolation bu türün eski tarz örneklerindendir. Bence onu bitiren tüm korku oyunlarını bitirir :)

Bende dün Silent Hill 2 (Remake)'yi indirdim ve oynamaya başladım. Gerçekten atmosfer, ambiyans mükemmel olmuş! Bu oyunu zamanında (2001) nasıl oynadık hâlâ aklım almıyor :)

Orijinalden alıntı: maciras

Lord'um siz Alien Isolation'ı bitirdiyseniz yukarıda saydığım oyunları çok rahat bitirirsiniz. Alien Isolation bu türün eski tarz örneklerindendir. Bence onu bitiren tüm korku oyunlarını bitirir :)

Bende dün Silent Hill 2 (Remake)'yi indirdim ve oynamaya başladım. Gerçekten atmosfer, ambiyans mükemmel olmuş! Bu oyunu zamanında (2001) nasıl oynadık hâlâ aklım almıyor :)

Korku filmlerini pek sevmem ama korku oyunlarını nedense seviyorum. Yukarıda saydığınız oyunların çoğunu oynadım. Biraz önce de Silent Hill 2'ye başladım. PS1-PS2 zamanından aklımda yer edinmiş oyunlardandır Silent Hill.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Estağfirullah :) dediğim gün alan wake 2 indirdim mükemmel ilerliyor oyun ps5 de çok harika görünüyor gerçekten <3 yani bu zamana kadar neden oynamamışım çok garip yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 22 Ekim 2025; 22:4:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

oynama fırsatım olmamıştı güzel olur valla şu eleman söylemiş yine doğru olabilir

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 27 Ekim 2025; 16:15:45 >

Stray zamanında Extra-Deluxe kütüphanesine eklenip,sonradan kaldırılmıştı.

Türkçe altyazı desteği vardı sanırım.

Bir kediyi oynamak oldukça keyifliydi.Yer yer diyaloğlar sıkıcı olsa da beğendiğim bir oyundu.

Oyunu farklı kılanda bir kedinin gözünden bu oyunu oynamak,kedi yani bir hayvan yerine bir insanla oynasaydık sıradan bir oyun olurdu zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turkelvis kullanıcısına yanıt

sanırım ben tam konsolu aldım o zamanlar kaldırılmıştı galiba bakamamıştım hiç :D bence böyle farklı yapımların ara ara kalkıp eklenmesi güzel oluyor diye düşünüyorum oyun unutuluyor mesela tekrar bakası geliyor insanın bu arada evet dediğiniz gibi Türkçe varmış güzel oldu kedi sever arkadaşım bunu oynadığıma sevinecek :D

haneye yeni bir platin ekledim o zaman ahahaha güzel oldu :D

Aynen hocam,çocuklar'ında severek oynayabileceği bir oyun benden sonra yiğenimde keyif alarak oynayıp beğendiği bir oyun olmuştu.

Bil Bil abimiz söylediyse bu durum gerçektir. Açıkçası Sony hesaplarını bırakıp yalnızca bu adamı takip edesim var. Genelde ne söylerse tutuyor. Sanırım bunu da tutturacak :)

Güzel oyundur. İlk piyasaya çıktığı zaman (2022) oynayıp bitirmiştim. Muhteşem değil ancak ortalama bir oyundur. Oynamayanlar için güzel bir fırsat olacak. Onlar adına sevindim.

Bu arada oyun Türkçe. Harika bir hikâye anlatımı olmasa da bu tarz oyunların Türkçe olması gayet güzel bir gelişme. Stray'i oynayacak herkese şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 27 Ekim 2025; 16:55:24 >

vallahi harika ara tatilde yiğenler gelecek benim de o zamana kadar kalkmaz umarım haha güzel olur :D

Stray söylenilene göre aylık oyun olarak verilecek. Dolayısıyla kütüphaneden kalkma gibi bir durum söz konusu olmayacak. Aboneliğiniz devam ettiği müddetçe oyuna erişebileceksiniz ;)

Mükemmel PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda bu detay güzel oldu bilmiyordum bunu bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 27 Ekim 2025; 17:5:47 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.